<<< Vissza

Véget ért az őszi idény

2006. december 15.

A 2006/2007-es NB I-es női futsal bajnokság őszi idényének utolsó fordulóját rendezték a sportcsarnokban. A Szentesi Futsal Club vendége a Bp-i Universum csapata volt. Tóth Antal által irányított csapat a következő összeállításban lépett pályára: Hurton-Üveges, Kiss E., Milovanovics, Csonka, csere Bacsa, Baksa, Heidt, Kiss Á.

Rosszul kezdődött a záró forduló a hazaiak számára. Az első félidő 16. percében már 2-0-ra vezettek a vendégek. A 17. percben Bacsa beadását Heidt értékesíti 1-2 oda. Szünetig az eredmény nem változott. Pihenő után azonnal növelték előnyüket a vendégek 1-3 oda. Ezután lábra kaptak a szentesiek, s felálltak a padlóról előbb Csonka szépít 2-3, majd egy nagyszerű hazai összjáték után Baksa egyenlít 3-3. Ekkor homok kerül a fogaskerékbe, két fővárosi kontra, s máris 3-5 oda. A mérkőzés végén az eredményjelző ez állt: Szentesi Futsal Club-Universum 3-5.

Tóth Antal edző így értékelt: - Az őszi idény végén elmondhatom, a nők kitettek magukért. A vártnál jobb eredménnyel zártunk. Sajnos, ismét volt egy óvás az Universumtól, mivel jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost, ezért a budapesti csapattól négy pontot levontak. Megemlítem a tisztán látás érdekében: szerencsés esetben a Szentesi Futsal Club a harmadik helyen is telelhet. A dobogós hely függ azonban az elmaradt Írisz (Bp.) - Universum összecsapástól, ha az Írisz nyer akkor negyedikek leszünk. Minden más eredmény esetén harmadik helyről várjuk a tavaszi folytatást. A sikeres szereplés ellenére hullámos teljesítmény produkáltunk. Ez köszönhető annak is, hogy mostanában heti egy edzéssel tudtunk készülni. A sikeres tavaszi folytatáshoz sok munkát kell végeznünk, s el kell érnünk azt, hogy hetente kétszer tudjunk gyakorolni. A mostani összecsapáson is az eladott labdákból kaptuk a gólokat. Hibáinkat kíméletlenül kihasználták a budapestiek. Gratulálok mindenkinek!

D. V. Z.


<<< Vissza