<<< Vissza

Ezúttal parádéztak

2006. december 1.

Makra Zoltán sportköri elnök a csapat névadó szponzorával, Bozó Zoltánnal.

Alaposan kárpótolta az elmúlt heti, 3-9-es hazai vereségért a szentesi szurkolókat a Legrand- MetalCom- Szentes futsal gárdája. A siklósiak elleni hétfői mérkőzésen mindenképpen nyerniük kellett Ábel Péteréknek, ha nem akartak leszakadni az élen állóktól. A Koncz-Némethy edzőpáros az elsőtől az utolsó pillanatig maximális erőbedobásra, koncentrálásra és eredményes helyzetkihasználásra bíztatta a játékosokat, amit a labdarúgók maradéktalanul be is tartottak. Másfél perc telt el a mérkőzésből, amikor már 2-0-ra vezetett a Legrand, ez aztán alapvetően meghatározta a találkozó hátralévő részét. Szünetig még ötöt, fordulás után pedig újabb kilenc gólt rámoltak be a mieink, amire az ellenfél részéről mindössze egyszer érkezett válasz.

Némethy László a mérkőzés után úgy fogalmazott, hasonló taktikával léptek pályára a Siklós ellen, mint egy héttel korábban, vagyis a letámadásos játékot választották. Kihasználták azt is, hogy a vendégek mindössze 45 perccel a kezdés előtt futottak be, és mindössze negyed órát tudtak melegíteni az összecsapás előtt. Szünetben azt kérték a fiúktól, hogy úgy induljanak neki a második 20 percnek, mintha 0-0 lenne az állás, ennek megfelelően nagyon komolyan vették a második játékrészt is, ezért született ekkor 9 szentesi gól a már meglévő hét mellé.

Lelkileg nagyon jót tett a csapatnak ez a győzelem, és a közönség is újra a srácok mellé állt, vastaps kísérte a mérkőzés végén öltözőbe a labdarúgókat. A jó játékot hétfőn Abonyban lehetne folytatni, itt lép ugyanis legközelebb pályára a Legrand-MetalCom. Ezen a mérkőzésen már újra a csapattal tarthat a sérüléséből felépült Szarvas Zsolt is. Ami a Magyar Kupa szereplést illeti, a sorsolás szeszélye folytán jövő héten szerdán- Szentesen, 20 órakor- ismét az Abonnyal találkozik a csapat. Az összecsapás tétje a legjobb négy közé kerülés, ezért olyan előnyre kellene szert tenni, ami a visszavágóra is megnyugtató lenne.

H.V.


<<< Vissza