<<< Vissza

Óvodások egészségét védik

2006. október 6.

 
A "Gondolkodj Egészségesen" óvodai program 2006. szeptemberben indult. Ekkor az országban (főváros és 9 megyeszékhely) 35 ezer kiscsoportos óvodás kapta meg a Gondolkodj Egészségesen! csomagot. Szeretnénk, hogy a csomagot az édesanyának, édesapának adja át az óvoda, így nem kallódik el. A csomag tartalma olyan, az egészséges életmóddal és fejlődéssel, higiéniával összefüggő tárgyak, ismertetők, kiadványok, amelyeket a szülő illetve gyermekük azonnal használni és hasznosítani tudnak. A Gondolkodj Egészségesen! - zsákot ajándékba kapja minden egyes kiscsoportos kisgyermek, ez sem az óvodának sem a szülőnek nem kerül egyetlen fillérjébe sem, a program megvalósulását a támogató cégek által fizetett pénzek segítik.

A program elindulása után a Gondolkodj Egészségesen! csapata szeretne még több segítséget nyújtani a szülőknek, gyermekeknek állandó rendezvények, programok életre hívásával az ország egész területén. Ezeken a rendezvényeken az egészség védelme (mozgás, táplálkozás, gyermek biztonsága, higiénia, stb.) és a helyes példa bemutatása lenne a cél annak érdekében, hogy a jövő nemzedéke egészségesen nőhesssen fel. Közéleti személyiségek mellett ismert sportolók - köztük olimpiai bajnokok - vállalták a programhoz való csatlakozásukat.

Hisszük, hogy a tapasztalat, elszántság, kapcsolataink és nagyfokú segítőszándék által vezérelve nagyon eredményes programot tudunk létrehozni. Ebben számítunk önökre, mint társakra.

A program felelősei


<<< Vissza