<<< Vissza

Csodás gyógyulás műtét nélkül

2006. július 14.

A Tóth József utcai Filep-házban nemrég Egészségkuckó nyílt. Varga János terapeuta és Mészáros Gábor-né Marcsi életmód-tanácsadó várják az érdeklődőket és a gyógyulni vágyókat. Varga Jánost a kuckó szolgáltatásairól kérdeztük.

- Próbáltunk egy űrt betölteni a városi egészségügyi szolgáltatásban. Széleskörű tevékenységet folytatunk. Az alap az, hogy vannak pozitív és negatív földsugárzások. A pozitívak az ember egészségügyi javulását szolgálják, a negatívak az egészség romlását okozzák, ha hosszú időt töltünk fölöttük, például amikor alszunk. Ezek a vízerek és Hartman-zónák. Tájékoztatni és felébreszteni szeretnénk az embereket. Sokan elfogadják, de sokan azt mondják, hogy ez egy láthatatlan világ, amely nem létezik. Szinte a betegségek 100%-a visszavezethető a káros földsugárzásokra, melyeket csak úgy lehet kivédeni, ha az ágyat megfelelő helyre tesszük. Ez energetikai problémát okoz az ember szervezetében, mely a fizikai testen vetül ki. Tehát az energetikát kell visszaállítani, amit kézrátétes gyógyítással végzek. A páciens bevonását fontosnak tartom. Szinte minden betegséget meg lehet gyógyítani, ha megvan az összhang a beteg és a gyógyító között. Az egyedüli műszerem egy rézpálca. Ha valaki már jó helyen fekszik és energetikailag is megfelelő, a gerincet és az ízületeket kell rendberakni. Amíg ezt nem tesszük meg, addig nem várhatunk eredményt.

A szellemgyógyászat is a szolgáltatásaink közé tartozik. A beavatkozások mély tudatszinten zajlanak, ez az alvás és az éberszint között van. A páciens folyamatos kapcsolatban van a terapeutával, és semmi nem történhet az ő beleegyezése nélkül. Csodálatos gyógyulások történnek, műtéti beavatkozás nélkül. Tradicionális Thai-masszázsra és szeretetmaszszázsra is van lehetőség az Egészségkuckóban.

A hétvégi Kurca parti Coctail Party-n egész nap kint leszünk, és az itt folyó munkának azt a részét mutatjuk be, amit ki lehet vinni a forgatagba. Ingyenes auradiagnosztikát végzünk és indítottunk egy akciót: 14 éves korig minden gyermeknek a fekhelyét ingyen kimérem a városban és a környező településeken.

M. A.


<<< Vissza