<<< Vissza

Százezret loptak az előszobából

2006. június 30.

Tolvajok jártak a MÁV Korsós-sori szerelőműhelyében. A tettesek június 19 és 20-a között ütvefúrót, forrasztót tulajdonítottak el mintegy 120 ezer forint értékben.

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a polgármesteri hivatal. A vandálok a városban kerti padokat, virágágyásokat, burkolóelemeket rongáltak meg.

Június 20 és 23-a közötti időszakban tűnt el 30 db hatméteres alumínium fóliarúd és egy harminc méter hosszú műanyag csőből készült öntözőberendezés az egyik nagyhegyi bekerített tanyából.

Az elmúlt pénteken éjszaka történt, hogy a polgármesteri hivatal bejárata előtt, a járdán, csavarokkal rögzített szemetes állványt rugdosott meg egy fiatalkorú úgy, hogy a tartály kidőlt a helyéről. A járőrök a fiatalt igazoltatták, aki tettét szerelmi okokkal indokolta.

Június 24-én este hét és nyolc óra között Szegváron, a Szabadság téren felejtette tulajdonosa az övtáskáját egy padon. Mire észbe kapott és visszament érte, a táska már eltűnt, benne mobiltelefonnal és készpénzzel.

Újabb nyitott lakásban járt tolvaj az Apponyi téren. A bűnöző benyitott a lezáratlan lakásajtón, belépett az előszobába, majd annak ellenére, hogy a házigazda otthon tartózkodott, felkapta és magával vitte a fogasra felakasztott övtáskát. A zsákmánya okiratok és százezer forint készpénz volt.

H. V.


<<< Vissza