<<< Vissza

Az 5-8. helyért játszanak
NB I-es női futsal

2006. március 10.

 
A matematikai esély még megvolt az NB I-es női futsal 2005/2006-os bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában ara, hogy a Szentesi Futsal Klub a legjobb négy közé kerüljön.

A további lépés kapuja végleg bezárult, miután a Kurca-parti nők Szegeden, ahol három gólos győzelem kellett volna a négybe kerüléshez, helyette egy 5-4-es vereség lett a vége. Ezután vált véglegessé, hogy a Szentesi Futsal Klub az 5-8. helyért játszik. A fent említettek után tét nélkülivé vált az alapszakasz utolsó fordulója, ahol a Tóth Antal által edzett szentesi nők a következő összeállításban fogadták a Szolnok csapatát: Hurton, Kiss E., Üveges, Baksa, Bacsa. Játszott még: Milovanovics, Kiss Á., Csonka.

A mérkőzés már az első húsz percben eldőlt, hiszen Üveges 2, Baksa, Kiss E. góljaival a hazaiak 4-0-ra vezettek. A második félidőben is folytatták a gólszüretet a szentesiek: Csonka 3, Baksa 2, Milovanovics 2, Bacsa 2, Kiss E. 1 találataival alakult ki a 14-1-es hazai siker.
A mérkőzés végén Tóth Antal csapatvezető értékelt:

– Nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk az alapszakasz küzdelmei folyamán. Számítottam arra, hogy az együttes nem jut a négy közé, igazából szerettünk volna. Tisztába kell lenni azzal, hogy ez a gárda mire képes, az 5-8. helyért folyó küzdelem sem lesz sétagalopp. Ellenfeleink lesznek: Tolna, Salgótarján, Gyula. Egyforma képességűek a csapatok, kiegyensúlyozott játék lesz. Minden egyes pontért nagyon meg kell küzdeni.

A csapatunk létszáma tovább csökkent, Juhász Nikolett diplomás lett, s úgy tudom, hogy március közepétől Olaszországban vállal munkát. Kevés az edzésünk, Szolnok ellen is edzés nélkül álltunk ki. Megemlítem, hogy az 5–8. helyért folyó csatározásokat ismételten tornarendszerben bonyolítjuk, ami azt jelenti, hogy minden helyszínen három mérkőzést játszunk. Itt fog legjobban megmutatkozni, hogy kevesen vagyunk. Három cserével mire leszünk képesek, hogyan fogják bírni a lányok nem tudom. Bízom abban, hogy ősztől másképpen lesz. Ide játékosokat kell hozni.

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza