<<< Vissza

Játék nélkül is nyernek

2005. december 16.

 
Kellő tekintélyt vívott ki magának ezen az őszön a Legrand-Szentes futsal csapata, hiszen rövid időn belül a második ellenfele is lemondta a szentesi látogatást - gondolván: így legalább megúsznak egy alapos verést. Előbb a Temesvár-Hús-Domaszék gárdája nem érkezett meg a Magyar Kupa visszavágóra, ezt a találkozót 3-0-s Legrand sikerrel, és természetesen a Szentes továbbjutásával hagyta jóvá a szövetség. A mieink így már a legjobb nyolc között vannak, ahonnan egyáltalán nem tűnik lehetetlennek a továbblépés, tekintve, hogy a következő ellenfél a Miskolc csapata lesz. Az első mérkőzést január 16-án idegenben, rá egy hétre a viszszavágót hazai pályán vívja meg a Legrand. Függetlenül attól, hogy a Szentes meddig menetel a kupában, a Leg-rand vezetősége kérvényezte a Labdarúgó Szövetségnél, hogy a jövő februári kupadöntőt városunkban rendezzék meg.

A bajnokságban hétfőn este a Siklós csapata várt volna a Legrandra, egészen pontosan Szarvas Zsolték szerették volna vendégül látni a Baranya megyeieket, ám azok különböző indokokra hivatkozva lemondták az összecsapást. Szerencsi István, a Legrand technikai vezetője lapunknak elmondta, hogy sokkal több szervezési munkával járt értesíteni a hivatalos szerveket arról, hogy elmarad a mérkőzés, mintha megrendezték volna azt. Különösen kellemetlen, hogy szép számú szurkolósereget vártak az idei utolsó fellépésükre, külön meglepetéssel készültek a drukkereknek, ám önhibájukon kívül sem ezzel, sem gólokkal, sem egy esetleges győzelemmel nem kedveskedhettek a mérkőzésre kilátogatóknak. Annál is inkább lett volna ok az ünneplésre, mivel a Legrand szenzációs őszi idényt produkált. 25 ponttal ugyanis a harmadik helyen telelnek Koncz Zsolték a tabellán. Ahhoz ugyanis kétség sem férhet, hogy az elmaradt hétfő esti randevú három pontja Szentesre kerül, sőt egyelőre nem hivatalos információk szerint a siklósiak további büntetése az lesz, hogy tavasszal kénytelenek lesznek feladni pályaválasztói jogukat a Legranddal szemben. Ez azt jelenti, hogy akarnak, nem akarnak, jönniük kell Szentesre.

A Legrand-Szentes ifi csapata sem tétlenkedik, legutóbb Csömörön jártak a fiatalok, ahol a Cső-Montage gárdjával 2-2-t játszottak, míg a Gödöllőtől 3-0-ra kikaptak. Ezen a hétvégén Abonyban újabb két mérkőzés vár az ifikre. A Legrand-Szentes vezetősége ezúton köszöni valamennyi támogatójuk és a szurkolók segítségét, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánva nekik.

H. V.


<<< Vissza