<<< Vissza

Még mindig jobbak

2005. november 25.

 
A bajnok Dunaújváros gárdáját fogadta a női vízilabda OB I szombat esti rangadóján a Hungerit-Top Cop Security csapata a ligeti uszodában.

Régóta várnak már a szentesi drukkerek arra, hogy végre legyőzze a Hungerit a bajnokot, de, sajnos, ezúttal sem sikerült. Pedig most igazán nem sok hiányzott a bravúrhoz, csak valamivel "hosszabb" kispad.

Négy-négy kihagyott helyzettel indult a találkozó, finoman fogalmazva sem voltak nyugodtak a csapatok. Bujka góljára Szremkó három védővel a hátán-nyakán válaszolt, így 1-1-gyel kezdődhetett a második negyed. Dunderski előbb gólpasszt adott, majd ő maga is vállalt egyet, sőt Molnár Anett is betalált messziről, így mi már négynél jártunk. Fájó, a Benkő testvérek sem lazsáltak, ennek ellenére az egy gólos előnnyel még mindig a Top Cop-nak állt a zászló. A harmadik játékrészben rátett egy lapáttal a bajnok, fordítottak a vendégek, sőt a különbség a záró negyedben már három gólosra hízott. Sipos remek átadását Dunderski még lebombázta, ami csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. A 9-7-re elvesztett mérkőzés után Kocsis István, a szentesiek mestere így értékelt:- Végig jó teljesítményt nyújtottunk, ám egy hullámvölgy elég volt ahhoz, hogy leadjuk az előnyünket, ami után már nem tudtunk újra fordítani. Kissé elfáradt a csapat, nem sikerült annyit együtt készülnünk, amennyit kellett volna egy ilyen mérkőzés előtt. Tóth Andrea játékát nagyon hiányoltuk, sajnos betegség miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére. Keveset cseréltem, mert úgy éreztem együtt van a csapat, és bírni fogják végig a lányok. Ez be is jött, azonban volt egy-két megingásunk, amit azonnal kihasznált az ellenfél. A helyzet-kihasználásunkon is akad mit javítani, rengeteg fórt, lehetőséget puskáztunk el. Szombaton a Honvédot fogadjuk, hasonlóan nehéz mérkőzés vár ránk.

A találkozó 16 órakor kezdődik. Az Eger ellen elmaradt bajnokit pénteken 17 órától pótolják a csapatok.


<<< Vissza