<<< Vissza

Zavartalanul telt az ünnep

2005. november 4.

 
Motorkerékpárt loptak a Horváth Mihály Gimnázium elől. A tolvaj a járművet annak ellenére magával vitte, hogy az lakattal volt lezárva.

Tolvaj járt az egyik városi tüzép irodájában október 27-én éjszaka, százezer forint készpénzzel távozott a helyszínről.

Az elmúlt hétvégén történt, hogy az egyik derekegyházi szórakozóhely e-lőtt parkoló tehergépkocsit törtek fel. A jármú pillangóablakát nyomták be a tettesek, akik 300 ezer forint készpénzt vittek magukkal.

Besurranó tolvaj járt az egyik Deák Ferenc utcai házban. A betörő fényes nappal ment be a nyitva hagyott házba, amelynek az egyik szobájából 45 ezer forintot lopott a szekrényből.

Garázdaság miatt indult eljárás egy helyi lakos ellen, aki október 29-én egy sörözőben lett ideges, és mérgében megrongálta a berendezést, asztalokat borított fel, a pultba pedig egy bárszéket dobott be.

Feltörtek egy Volkswagent a sportcsarnok előtt. A tettes - eddig ismeretlen módszerrel - kinyitotta a gépkocsi ajtaját, majd az utastérben lévő Sony CD-s rádiót magához vette, és azzal távozott.

Október 30-án a rendőrjárőr ért tetten egy szentesi lakost, aki lopott kerékpárral közlekedett. A férfinél tartott házkutatás során további négy bringa került elő, melyekről a férfi elismerte, hogy lopta azokat.

Október utolsó napjára virradóra két mountain bike kerékpár tűnt el a Szabadság térről.

Három szentesi személyt fogtak el a járőrök szintén ezen a napon az egyik helyi gyár telephelyénél. A gyanúsítottak éppen alumínium tárgyakat kíséreltek meg ellopni, amikor a rendőrök beléjük botlottak.

Zavartalanul telt a Mindenszentek napja a temetőkben és környékén. A rendőrség november 1-jén és az azt megelőző három napban fokozott figyelmet fordított bűnügyi szempontból városunk valamennyi sírkertjére. A négy nap alatt nem érkezett bejelentés bűncselekményről, amit a temetőkben követtek volna el.

H. V.


<<< Vissza