<<< Vissza

Öt góllal nyertek

2005. október 21.

 
Azt mindenki pontosan tudta, hogy megerősödött a Domino-BHSE női vízilabdacsapata, szombattól pedig már a Hungerit-Top-Cop-Security Szentesi VK pólósai is érezhették saját bőrükön, mennyivel is jobbak a fővárosiak. Egészen pontosan öt góllal, 12-7-re nyerték a két gárda hétvégi ütközetét Györe Lajos lányai.

A mieink 5-5-ig remekül tartották magukat, ám ekkor néhány rossz lövés, és kihagyott helyzet azt eredményezte, hogy néhány perc alatt négy góllal húzott el a Domino. A találkozó a második negyedben dőlt el, ettől a nyolc perctől eltekintve végig szoros játékrészeket produkált a Hungerit-Top-Cop. Sajnos az emberelőnyös helyzeteket katasztrofálisan használták ki a lányok, Sipos kipontozódott, Szremkót pedig ki tudja miért, cserével végleg kiállította a játékvezető. A Vojvoda-dr. Fekete bírópáros ténykedése amúgy sem nyerte el a hazai szurkolók tetszését, aminek időnként erőteljesebben is hangot adott a publikum.

Kocsis István szerint nagyon nehéz mérkőzésen van túl csapata, melyen helyt álltak játékosai. A második negyedben volt egy fegyelmezetlenségi hullám, amely aztán az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. Ezt követően megnyugodtak, majd azt a csapatmunkát tudták nyújtani, amit előzőleg megbeszéltek. Döme Nóra remekül védett, Molnár Anett fontos gólokat lőtt, csakúgy, mint Tóth Andrea, aki szintén sokat tett a csapatért. Amíg nem pontozódott ki, addig Sipos Edit is azt hozta, amit elvárnak tőle. A Hungerit-Top-Cop legközelebb Dunaújvárosban száll medencébe, a bajnok vendégeként.

H. V.


<<< Vissza