<<< Vissza

Nagymágocsiak utazhatnak
A Piramis Áruház nyereményjátékában

2005. szeptember 23.

 
Véget ért a Piramis Áruház nyereményjátéka, melynek fődíja egy 2 személyes utazás, ellátással, egyenesen az EGYIPTOMI PIRAMISOKHOZ!

Sőt e csodálatos nyeremény mellett még értékes tárgynyeremények is gazdára találtak. A nyereményjátékban azok a vásárlók vehettek részt, akik augusztus és szeptember hónapban 10 ezer forint feletti összegért vásároltak a Piramis Áruházban, 10 ezer forintonként 1-1 db nyereményszelvényt kaptak.

Amint azt Sándor Imrénétől, a Piramis Áruházak tulajdonosától megtudtuk, összesen 2166 nyereményszelvényt töltöttek ki és dobtak be az áruház kasszájánál elhelyezett urnákba. A vásárlók többsége szentesi, így természetesen ők töltötték ki a legtöbb nyereményszelvényt, de nagyon sokan voltak csongrádiak is, és a többi környékbeli település lakói is szép számmal izgulhattak a sorsolás eredményén.

- Mit tudhatunk a tárgynyereményekről, az áruházban kapható termékekről?


- Ez a Naturtex cég bio gyapjú Merinofloor ágyneműgarnitúrája, melyben a gyapjú paplan, párna és kispárna mellett Merinofloor gyapjú derékalj is található. Vásárlóink bizonyára már sokat hallottak a gyapjú ágyneműk áldásos élettani hatásairól. Az egészséges életmódot szolgálják a Naturtexes és Billerbeck termékek. A természetes anyagokból: gyapjúból, pehelyből, tollból, pamutból készült ágyneműgarnitúráink mellett megtalálhatóak az antibakteriális, atka-stoppos, sőt a (holofil szálas, illetve PE golyós) főzhető, mosható ágyneműk is. Szintén az egészséget szolgálják a rézbetétes, mágneses derékaljaink, sőt a legújabb, a felfekvés elleni derékaljunk is. A Billerbeck bio matracainkat is vásárlóink figyelmébe ajánljuk. Mindemellett 30 féle laminált padló, 70 féle padlószőnyeg, és - nem túlzok - több száz féle középszőnyeg választható áruházunkban. Ehhez társul még a sok futószőnyeg, PVC, valamint a kiegészítő termékek (ragasztók, szegők, alátétfóliák) széles választéka.

- Aki már sokféle lakástextil áruházban járt, tudja, hogy a Piramis Áruház nem csak a környék, hanem az ország egyik legnagyobb függönyválasztékával rendelkezik.


- Jelenleg több száz féle fényáteresztő függönyt, s szinte ugyanannyi sötétítő és drapéria anyagot árulunk. S amiért még sokan választanak bennünket, az a függönyvarrás. Profi varrónőink rövid határidővel elkészítik a vásárlóink álmainak függönyét. Sőt igény szerint a felméréstől a felszerelésig a teljes kivitelezést is elvállaljuk a függönyözés területén.

- Számíthatnak az Áruház vásárlói a közeljövőben is valami hasonló meglepetésre?


- Hogy továbbra is vásárlóink kedvében járjunk, ismét beindítjuk a "Szombattól szombatig" akciósorozatunkat, melyben minden héten valami új, fantasztikus akcióval lepjük meg a Piramis Áruházak vásárlóit. Így szeptember 24-től a középszőnyegeink közül selyemszőnyegeinket 50 százalékos engedménnyel vásárolhatják meg, egész héten. A továbbiakban sorra kerülnek majd a függönyök, sötétítők, karnisok is, és ezekkel sem fogunk csalódást okozni...

A nyereményeket az ötéves Csák Gergő húzta ki: a 10 ezer forintos függönyvásárlási utalványt dr. Csabai Klára (Csongrád, Szőlőhegyi u. 19.) nyerte. A 20 ezer forint értékű Dr. Padló vásárlási utalvány boldog tulajdonosa Horváth Gábor (Szentes, Honvéd u. 23.) A 49.900 forint Naturtex bio Merinofloor ágyneműgarnitúra nyertese: Török Károlyné (Szentes, Nagyörvény u. 25.). A főnyereményt, a 2 személyes utazást ellátással, az egyiptomi piramisokhoz Sági László (Nagymágocs, Vörösmarty u. 55.) nyerte.


<<< Vissza