<<< Vissza

Országos siker

2005. július 15.

 
Álló sor, balról: Bakos Anna, Gémes Ivett, Gaál Lenke, Kertes Anna, Hajdu Hédi, Gundl Diána, Sipos Dorina. Térdelnek, balról: Kövér-Kis Réka, Fazekas Anett, Csüllög Ágnes, Molnár Gyöngyi, Beleon Zita, Pengő Nikolett. Hátul állnak, balról: Sóti Lajos (női szakág technikai vezetője), Oltyán Gyula (edző), Beleon Zsolt (SZVK elnöke). További játékosok: Vasinka Anett, Gémes Alexandra.

Újabb kiemelkedő sporteredményekkel büszkélkedhet a Szentesi Vízilabda Klub, a város. Nagyszerű teljesítménnyel zárták a leánygyermek és serdülő korosztályok a 2004-2005. évi bajnokságot. A gyermekcsapat a dobogó legfelső fokára állhatott, míg a serdülők az ország második legjobbjainak járó elismerést vívták ki.

Tudjuk jól, kiemelkedő eredményeket elérni nem egyszerű feladat. Az út, amit végig kell járni, rengeteg munka és lemondás, áldozat köveivel kirakott. És a csúcs elérése ekkor sem biztos, mert sokan mások is szeretnék meghódítani e magaslatokat. De ebben az évben a Szentesi Vízilabda Klub gyermeklány csapata felért a csúcsra, meghódítva az országot. Sikerült a nagy álom, hogy a bajnokság legeredményesebb csapata legyen. Ami még nagyszerűbbé teszi ezt az eredményt, az az országból egyetlen csapat sem tudta legyőzni őket. Így 100%-os a teljesítményük.

A bajnokság szeptemberben kezdődött öt csapat részvételével: BVSC, Dunaújvárosi VSI GS, Egri VK, Solárker Vill. Fókák (Kecskemét). A helyezésekért minden csapat 16 mérkőzést játszott. Így alakult ki a végleges sorrend: I. Szentesi VK 32 pont (lőtt gól, kapott); II. Dunaújvárosi VSI GS; III. BVSC; IV. Egri VK; V. Kecskemét.


<<< Vissza