<<< Vissza

Beneveztek az NB II-be

2005. július 1.

 
A 2004-2005-ös NB II-es bajnokság végét jelző hármas játékvezetői sípszó a pontvadászatban szereplő csapatoknak bánatot és örömöt szerzett. Ez utóbbiból a Szentesi TE csapatának azonban duplán jutott, ez derült ki Török László edző idényzáró értékeléséből.

- Hogyan értékeli a csapat 2004-2005-ös eredményét?

- A bronzérem magáért beszél. A feljutáshoz hab a tortán a megszerzett harmadik hely. Minden játékos megpróbálta a maximumot nyújtani ebben a szezonban. A csapat erejét az is bizonyítja, hogy a kevés létszámmal nagyon jól helyt álltunk. Elsősorban a sárga és a piros lapok tekintetében. Legsportszerűbb csapat lettünk.

- Kivel volt elégedett, s van olyan akitől többet várt?

- Állandóan tudásuknak megfelelően játszottak. Kiri Mihály, Márics Béla, Gyagya Attila, Kerepeczi Csaba, Kádár Tamás, Koncz Zsolt, Kislőrincz György, Barna Csaba. A fiataloktól többet vártam, Anka Zsolt, Kovács Norbert, Ábel Péter és Tasi Róbert.

- Mit vár az új NB II-től?


- Az új NB II-re meg kell erősíteni a gárdát. Az esély nagyon kevés arra, hogy a csapat együtt maradjon.

Csepregi István, szakosztályvezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy a csapatvezetés benevezte a Szentesi TE-t az új NB II-be. A város által biztosított működési költség kevés, a biztos induláshoz szükség van szponzori háttérre is. Ha ez nem lesz, bizonytalan az új NB II-ben való indulás.

(dvz)


<<< Vissza