<<< Vissza

Jól kezdtek Baranyában
NB I-es női futsal

2004. október 1.

 
A Szentesi Futsal SC amazonjai is elkezdték a 2004-2005-ös bajnoki idénybe a pontgyűjtést. Tizenkét együttes vágott neki a sikeres szereplésnek, három négyes és ötös csoportban. A Kurca-parti hölgyeknek Pécs, Tatabánya, Tolna és Ecsegfalva csapatai ellen kell kiharcolni a minél előkelőbb helyezést. Ennek érdekében meg is tették az első lépést. Pécsre látogattak, ahol az alapszakasz első fordulóját rendezték. A Baranya megyei városban a következő eredmények születtek: Tatabánya-Szentesi Futsal SC 6-6 (3-4). következtek, s 6-5-re fordítottak. A hat szentesi gólon Siha (3), Milovanovics, Juhász és Körmöczi osztozott.

Szentesi Futsal SC-Pécs 1-2 (1-1). Ecsegfalvi SE-Szentesi Futsal SC 0-6 (0-1). A fél tucat gólt Siha, Milovanovics (2-2), Körmöczi és Juhász lőtte.

A tabellán a Szentes a 2. helyen áll az első forduló után.
Szél István edző azt mondta, hogy a Magyar-Körmöczi, Juhász-Siha, Milovanovics, Csonka, Baksa, Bacsa, Balázsné (kapus) összeállítású csapat eddig még nem állt össze. Kicsit rutintalanul játszottak. Az első derbit megnyerhették volna, a második összecsapáson nem jött ki lépés, a harmadik mérkőzésen elkapták a fonalat.

A második forduló október 3-án Gyomaendrődön lesz, ahol Ecsegfalva lesz a házigazda.

Dunás-Varga Zoltán


<<< Vissza