<<< Vissza

Meglopta a főbérlőt

2004. június 25.

 
Keddre virradóra egy terehalmi tanyából kíséreltek meg ellopni négy bárányt, de a szomszéd tanyában élők észlelték az esetet. Az autóval menekülő tolvajt üldözőbe vették, ám csak a hátrahagyott gépjárművet sikerült megtalálni. Az autóban ott volt a négy bari, valamint egy birka is. A gyalogosan kereket oldó férfit később elfogták a rendőrök.

Saját albérlője lopta meg főbérlőjét Szentesen. A lakás tulajdonosának feltűnt, hogy több dolognak a nyoma veszett a szobából, ezért az albérlőre kezdett gyanakodni. Hogy gyanúját igazolja, pénztárcáját az asztalon hagyta, a benne lévő bankjegyek sorszámát pedig feljegyezte. Kedden hajnalban, amikor észrevette, hogy a pénz eltűnt, azonnal értesítette a rendőröket, akik az albérlőnél megtalálták az adott sorszámú bankókat.
Hétfőre virradóra egy cserebökényi szarvasmarhatelepre látogattak el ismeretlenek, akik kenőolajat és gázolajat loptak 100 ezer forint értékben.
Az elmúlt héten szombaton tűnt el egy fiatal fiú, aki ismeretlen helyre távozott. A rendőrök kedden megtalálták a srácot, aki a városon belül húzta meg magát.

Továbbra is lopják a hűtőolajat a transzformátorokból, aminek az a veszélye, hogy a szerkezet felforrósodhat, leéghet, ami veszélyeztetheti az áramellátást.

Újabb gépkocsit törtek fel, ezúttal a Kálvária temetőnél. Az autóban hagyott 150 ezer forintot és iratokat a tettesek magukkal vitték.
Ittas állapotban randalírozott egy hajléktalan a Hajnal Panzió előtt az elmúlt hét elején. A hangoskodót végül a kiérkező rendőrök bírták jobb belátásra, és garázdaság miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

H. V.


<<< Vissza