XXXV. évfolyam 25. szám
Vissza a legfrissebb számokhoz

Elegendő a parkolóhely
 

2004. június 25.


Képünkön: Érdekükben is vigyáznunk kell a város gyöngyszemére.

Nyakunkon a nyár. A jó idő beköszöntével a strandok is megtelnek. Remélhetőleg nem lesz ez másképp Szentesen sem. Hallhattunk felhangokat tavalyról, némelyek keserű szájízzel hagyták el a Széchenyi liget területét gépkocsijaikkal, éppen a tilosban parkolás miatt. Merthogy beszoktak a liget zöld gyepére, árnyat adó fái alá.


Bővebben


 

Társulások előnyben
 

2004. június 25.


Igent mondott a többcélú kistérségi társulásra a város önkormányzata. A képviselők rendkívüli testületi ülésen vitatták meg az arról szóló megállapodást. Az úgynevezett többcélú szervezeten belül is meghatározott feladatkörök ellátásában működnek együtt az önkormányzatok, ilyen az oktatás, az orvosi ügyelet megszervezése, a gyermekek átmeneti otthonának építése, magasabb színvonalú könyvtári szolgáltatás biztosítása.
Szentes, Szegvár, Nagymágocs, Derekegyház, Árpádhalom, Eperjes, Fábiánsebestyén, Nagytőke polgármesterei egyenlő szavazati joggal képviselik majd önkormányzataikat az új szervezetben, amennyiben a települések képviselői helyben rábólintanak a csatlakozásra.


Bővebben


 

Moderntáncok estje
 

2004. június 25.


Immáron ötödik esztendeje rendezi meg a Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola Nyári moderntánc-estjét. Az idén tizenhét műsorszámmal készültek a művészeti iskola növendékei, amelyek között a legmodernebb tánctól a néptáncig láthattunk mindent.
A Tóth József Színházteremben több százan voltak kíváncsiak a táncestre.

Kép és szöveg: Vidovics Ferenc

 


 

Testületi ülés
 

2004. június 25.


Az önkormányzat július 2-án, pénteken délután 2 órakor tartja rendes ülését a városháza dísztermében. A nyári szabadságolások előtti utolsó közgyűlés javasolt napirendjén tájékoztatás hangzik el a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a képviselők megvitatják a város egészségmegőrző programját, valamint település-szerkezeti és terület-felhasználási tervét. A továbbiakban - egyebek mellett - szó lesz a Szentes-Liget Kft. stratégiai céljáról, a Kertváros bővítésének szabályozási tervéről, a gyermekek átmeneti gondozásának fejlesztési lehetőségeiről és a három körzetből álló, Kajánújfalu-Cserebökény környéki tanyavilág közel 400 lakosát érintő tanyagondnoki hálózat kialakításáról.
A testületi ülés nyilvános, arról a Rádió Szentes élő közvetítésben számol be.


 

Ha már László a nevem...
 

2004. június 25.


Majdnem Lajos lett a nevem nagyapám és apám után. De László lettem, mert jó anyám így kívánta, ha már nagyon keserves vajúdások után a világra hozott. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy eljön majd olyan pillanat, mikor éppen a nevem írja elő, hogy mit kell papírra vetnem a keresztény név védelmében. Jó későn, 86 évesen, nem hitem parancsára elsősorban, hanem nevem ihletésére kérem a kedves politikusokat, hogy hagyjanak fel a keresztény értékekre való hivatkozással, s ne tegyenek úgy, mintha Krisztus ügyének lennének bajnokai.


Bővebben


 

Indóházból korszerű pályaudvar
Hetvenöt éve épült

2004. június 25.


A város első vasútvonala 1887-ben nyílt meg Szentes és Kunszentmárton között, amelyet hamarosan követtek a hódmezővásárhelyi (1893) és a csongrádi (1906) szárnyvonalak. Az 1887-ben épült egyszerű, kétszintes indóház a megnövekedett forgalom következtében igen hamar szűknek bizonyult. 1906-tól folyamatosan napirenden volt az állomás kibővítésének kérdése.


Bővebben


 

Lánybúcsúztató tekerőlanttal
 

2004. június 25.


Médiaóránk vendége Balla Tibor kunszentmártoni tekerőlant művész, a Népművészet Ifjú Mestere, a szentesi zeneiskola tanára.

- Hogyan lesz valaki a népművészet ifjú mestere?

- Budapesten egy bizottság hallgatja meg az embert, majd véleményüket, tapasztalataikat, benyomásaikat írásban megküldik az illetékes minisztériumba, ahol majd döntenek. Nekem másodszori próbálkozásra sikerült. A díszes okmányt augusztus 20-án veszem át.


Bővebben


 

Gondolatok
 

2004. június 25.


Sokakkal együtt vallom, hogy a tömegtermelő civilizációval egyenes arányban satnyul az egyedi alkotásokat termő kultúra. Nézd csak meg a manapság épített középületeinket...


Bővebben


 

Az új infrastruktúra: Internet
Szentesen öt helyen "eMagyarország Pont"

2004. június 25.


Napjainkban egyre több ismeretre, információra van szükségünk. Életesélyeinket leginkább az határozza meg, mennyire vagyunk képesek megérteni a körülöttünk lévő világot, és mennyire vagyunk képesek megértetni magunkat a világgal. Szerencsére, mindannyiunk rendelkezésére áll egy nagyszerű eszköz, az internet, amely segít abban, hogy a világot megismerhessük, és abban is, hogy a világ megismerjen bennünket.


Bővebben


 

Brüsszeli köszönet
 

2004. június 25.


2004. június 13-án Magyarországon megrendezésre került az első európai parlamenti választás. Ezen a választók több mint 38 %-a vett részt, ami az új tagállamok között kifejezetten jó aránynak mondható. Ez már megfelelő legitimitást ad azoknak a parlamenti képviselőknek is, akik Brüsszelben fogják képviselni hazánkat. Köszönetemet szeretném azoknak kifejezni, akik vették a fáradtságot és elmentek szavazni, bármelyik induló pártra is adták le voksukat.


Bővebben


 

Telefonkönyv
 

2004. június 25.


A közelmúltban olyan terjesztőkkel lehetett találkozni a város egyes részein, akik a városi telefonkönyvet hordták. A város lakosai közül sokan várták, hogy becsengessenek hozzájuk a terjesztők, de hiába. Nem kapták meg a legújabb városi telefonkönyvet. Én is azok közé tartozom, akik várták a csengő megszólalását, de mindhiába. A mai napig sem jutottam hozzá. Tudomásomra jutott, hogy olyan is kapott, akinek telefonja sincs. Adódnak a kérdések, hogy nem jó az előfizetők nyilvántartása? Elfogyott, vagy nem készült belőle elegendő szám, vagy szabadságra mentek a terjesztők? Nem jár mindenkinek?


Bővebben


 

Fúvócsövek kóbor kutyákra
 

2004. június 25.


A város területén mind több kóbor kutyával találkozhatunk. Ez a találkozás azonban nem örömteli. A jelenség okát sokan a kötelező oltás árának 1500 forintra történő megemelésében látják. Mindamellett maga a kutyatartás sem olcsó mulatság manapság. Vannak, akik úgy döntenek, menjen a kutya, amerre lát, kicsapják állataikat a város közterületeire.


Bővebben


 

Hernyóinvázió a Tisza-parton
 

2004. június 25.


A szentesi Tisza-parton csupasz, szinte koronátlan fák árválkodnak. Ha közelebbről megfigyeljük őket csak úgy hemzsegnek ezek a növények a hernyótól. Ezen a területen hatalmas számban jelentek meg a gyapjaslepke hernyói, amelyek szinte tarrágást végeznek. Kártétele a lombos fákon élő hernyókra jellemző, de nem fajspecifikus. A fiatal hernyók kezdetben a fiatal leveleket (korábban a fakadó rügyeket) hámozgatják, a fejlettebb hernyók karéjozzák a leveleket, s ha sokan vannak, az egész fát tarra rághatják.


Bővebben


 

Aranyérmes szakácsok
 

2004. június 25.


Képünkön: A verseny után (balról jobbra) Dimák Árpád, Szikora Péter és Mészáros Mónika.

Tudták, hogy Dimák Árpád, a területi kórház főszakácsa az ország legjobb szakácsa? A P. DUSSMANN Kft. által üzemeltetett konyhák munkatársai részére kiírt országos versenyen ugyanis a szentesi fiatalember, valamint segítője, Mészáros Mónika bizonyult a legjobbnak. Dimák Árpáddal stílszerűen egy hidegtál mellett készítettem a beszélgetést.


Bővebben


 

Arcok
 

2004. június 25.


Azt az arcot soha nem felejtem. Bár jó lenne feledni, tudom. Örökre. Már csak a belső megnyugvás miatt is.

De lehet-e?

Öt percen múlott az egész. Vagy mégsem? Hiszen bárhol, bármikor beugorhat a kép. És mi, a szupermarket gazdagon terített asztalánál vásárlást mímelve bámészkodók nem tehetünk semmit. Hirtelen lefagy az egész, akár a számítógép monitorján a pillanatnyi idő. Ólomsúlyok alatt roskadozva érthetetlenül belebámulunk a nagy semmibe. Menekülnénk...


Bővebben


 

Határtalan jókedv a határon
 

2004. június 25.


Egy áprilisi esős napon, Pólya Sándor tanár úr kis csapata úgy döntött,
hogy újra összefog, és meghódítja a magyar-szlovák határon fekvő
Karancsot.


Bővebben


 

Kézműveskedtek
 

2004. június 25.


A Szabadidős Sportklub és a gyermekbarátok évek óta hagyományos kézműves tábort szerveznek városunkban.
A táborba határon túli csoportokat is meghívnak, idén Erdélyből, Gyergyóremetéről tízen, a Vajdaságból, Novo Orahovoból kilencen érkeztek. A külföldi gyermekeken kívül huszonkét szentesi fiatal is ott volt a hétfőtől péntekig tartó rendezvénysorozaton. A fiatalok délőttönként gyöngyfűzésen, gyékényezésen, üvegfestésen, szövésen, agyagozáson, papírhajtogatáson, "rongyozáson", viaszoláson, festésen vettek részt. A délutánokat kulturális rendezvények, strandolás, sétakocsikázás, a tűzoltóság megtekintése és számos program színesítette.

H. V.

 


 

Szlovákiai úti krónika
 

2004. június 25.


Május 29-én 4 napos szlovákiai túrára indult a szentesi Szabadidős Sportklub kisded (31 fős) csapata a kurucok és honvédok nyomában. Első utunk Komárnoba a Duna túlsó partjára vezetett, ahol Klapka György hős várkapitány szobrát és a róla elnevezett gyönyörű teret kerestük fel. Komárnoban sok magyar él, s ennek következtében az utca és a cégtáblák kétnyelvűek.


Bővebben


 

Száz éve hunyt el Jókai Mór
 

2004. június 25.


A nagy mesemondó száz éve, 1904. május 5-én, 80. évében távozott az élők közül.
A legtermékenyebb magyar író elfoglalta helyét a magyar irodalom halhatatlanjainak sorában. Korának népszerű és ünnepelt írója több alkalommal járt Szentesen.


Bővebben


 

Pom-Pomék nyara
Átmentett gyermeknap a Kossuth téren

2004. június 25.


A gyermeknap ismét nagyon jól sikerült - meséli érdeklődésünkre Kovács Attila, a Pom-Pom együttes frontembere. A rendezvénysorozatban május 29-én Egerben jártak, majd egy kazincbarcikai bemelegítő után ismét Budapesten léptek fel, a Margitszigeten. Óriási fesztivál volt, a nagyszínpadon játszottak, a Kaláka, Bródy János, Halász Judit, a Bon Bon és a MÉZ zenekar társaságában.


Bővebben


 

A zene napja
 

2004. június 25.


Június 21-én volt a zene ünnepe, amelyet első ízben Franciaországban, 1982-ben tartottak meg. Akkor Maurice Fleuret francia zenetudós javasolta, hogy a nyár első napját a világon mindenütt köszöntsék zenével.

Azóta több mint száz ország csatlakozott a kezdeményezéshez; 1985-ben a zene ünnepe nemzetközivé vált. Az esemény népszerűségét jelzi, hogy 2003-ban már 115 ország 250 városában tartottak koncerteket e napon.

Szentesen a Városi Fúvószenekar és a csongrádi Fúvószenekar adott közösen koncertet a Kossuth téren ezen a napon. A rendezvény gondolata a kezdetek óta ugyanaz: kicsiknek, nagyoknak, szegényeknek és gazdagoknak egyaránt közel hozni a zenét, a muzsika hangulatát, és ezáltal a vidámságot, a szabadságot.

 


 

Fecskék
 

2004. június 25.


Fecskékről szólunk. Villás farkú, gyors röptű madarakról. Róluk megy a vita ezekben a napokban az Új és a Páva utca sarkán álló társasházban. Befészkeltek ugyanis az egyik ház ablakába. A lakásban élő asszony békén hagyta a rovarokkal táplálkozó madarakat. El-elnézi őket, gyönyörködik bennük.

Úgy tartják, a latin nevén ismert Hirundo örvendetes esemény hírhozója. Bár nem mindenki örvend a jövevényeknek. Talán jó hírt sem hoztak eddig a 18 lakásos társasházban élő embereknek. Napok óta megy a suskus. Pedig az asszony, mint mondja, letakarítja a guanót. Történt, hogy a villás farkú az alatta levő lakás ablakába pottyantott. Az ott lakó tanárnő fölháborodott emiatt. Azt is bejelentette, hogy följelenti a fecskék miatt. Védett madárról lévén szó, panaszosunk nem érti a feléjük irányuló nagy ellenszenvet. Erzsébet asszony szomorúan (és félve) jegyzi meg, s veti fel kérdésnek is beillő gondolatát: vajon a tanárnő ott, az iskolában erre tanítja a gyerekeket?

(lovas)


 

Déltengeri kagylók az Alföldön
 Múzeumunk műkincsei vendégségben

2004. június 25.


A Békés megyei Sárrét talán leglátogatottabb nevezetessége a Vésztő város határában emelkedő Mágori domb és a rajta, illetve a belsejében levő régészeti bemutató hely. Az évi több mint tízezer látogató között minden valószínűség szerint megfordult itt már néhány szentesi is. Szinte biztosra vehetjük, közülük igen kevesen tudtak arról, hogy az őskori rétegeket tönkretevő, a 19. század elején épített, téglaboltozatos pincében berendezett kiállítás egyik vitrinjében a Koszta József Múzeum gyűjteményébe tartozó újkőkori ékszerek fehérlenek.


Bővebben


 

Meglopta a főbérlőt
 

2004. június 25.


Keddre virradóra egy terehalmi tanyából kíséreltek meg ellopni négy bárányt, de a szomszéd tanyában élők észlelték az esetet. Az autóval menekülő tolvajt üldözőbe vették, ám csak a hátrahagyott gépjárművet sikerült megtalálni. Az autóban ott volt a négy bari, valamint egy birka is. A gyalogosan kereket oldó férfit később elfogták a rendőrök.


Bővebben


 

Tóni bácsi konyhája
 

2004. június 25.


Tejfölös kaporleves

Hozzávalók: 50 dkg csont, leveszöldség, zsír, liszt, 1 csomó kapor, só, cukor, citrom, 2 dl tejföl.

Elkészítés: Csontlevest készítünk. Ha kész, világos rántáshoz hozzákeverjük a finomra vágott kaprot. Pár percig pirítjuk, majd felöntjük a csontlével. Sóval, cukorral, citrommal ízesítjük, majd tejföllel kiforraljuk. Tálaláskor pirított zsemlekockát teszünk bele.


Bővebben


 

Beleon Zsolt az új elnök
 

2004. június 25.


Több, mint egy hete új elnöksége és új vezetője van a Szentesi Vízisport Klubnak. A frissen megválasztott elnökkel, Beleon Zsolttal és a szakági vezetővel, Pellei Csabával az uszodában készült a beszélgetés.

- Azonnal igent mondott a felkérésre?

- Négy-öt napig gondolkodtam - kezdi Beleon Zsolt. - Pellei Csaba már korábban vázolta szakmai elképzeléseit, tudtam, hogy sok támogatója van a megújulási folyamatnak, az elnöki posztot viszont senki nem kívánta felvállalni. Láttam, hogy a reformfolyamatoknak gátat szabhat az elnöki szék betöltetlensége, ezért mivel úgy éreztem, hogy a szentesi vízilabda továbblépése a tét, elvállaltam a feladatot.


Bővebben


 

Bronzérmes Dorina
 

2004. június 25.


Remekül szerepeltek országos versenyen a Szentes Városi Úszóklub sportolói. A június 20-ai béka seregszemlén, Pécsett Vecseri Dorina a 100 m leány gyorsúszásban nagyszerű teljesítménnyel a harmadik helyen végzett. A dobogós helyezés a teljes magyar mezőnyben nagyon jó eredménynek számít.

A 4x50m leány gyorsváltóban a Vecseri Dorina, Tihanyi Fanni, Papp Vanessa, Petz Zsófia összeállítású csapat a hetedik helyet szerezte meg. Edző: Vincze Edit.


 

Fiatalok a Kurcán
 Horgászbajnokság

2004. június 25.


Az idei országos gyermek horgászbajnokságot június 18-19-20-án, három fordulóban rendezték a Kurcán. A bajnokságot a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége és a Szentesi Horgász Egyesület bonyolítja le. Az országos ifjúsági bajnokságon azok a versenyzők indulhattak, akik 2003. december 31-éig még nem töltötték be a 15. életévüket.

Három napon keresztül fárasztották a fiatalokat a halak, amelyekből összesen 112 kiló akadt horogra. A három fordulóban két szektorban küzdöttek az elsőségért a fiatalok. Eredmények: 1. Kaló Zoltán (Dömösd), 2. Török László (Balmazújváros), 3. Sulik Dávid (Szentes), képünk bal oldalán.

Kép és szöveg: Vidovics Ferenc


 

Szeniorok a rajtkövön
 

2004. június 25.


A IX. nemzetközi szenior úszóverseny eredményeinek folytatása:

Férfi 33 m-es pillangó: I. korcs.: 1. Kádár Róbert, 3. Izbéki Sándor; II. korcs.: 2. Szabó Imre; III. korcs.: 1. Tar János; VI. korcs.: 3. Ádor Jenő; IX. korcs.: 2. Melkuhn Dezső.

Női 33 m-es pillangó: I. korcs.: 2. Molnár Judit, 3. Lantos Aliz; II. korcs.: 2. Szremkó Krisztina, 3. Bázár Kinga; III. korcs.: 3. Pengő Erzsébet; V. korcs.: 1. Pólyáné Téli Éva; VII. korcs.: 2. Bocskay Zsófia.


Bővebben


 

Szilver tánc
 

2004. június 25.


A Jászberényben május végén megrendezett "Pünkösdi kupa" táncversenyen a Szilver TSE táncosai a következő eredményeket érték el.

Gyerek II. st. és gyerek II. lt.: Bődi Dénes-Vecseri Dóra 3., jun. I. st. és jun. I. lt.:: Szabados Péter-Barna Lilla 1., Lantos Olivér-Gyovai Loretta 3.

Szintén május végén rendezték Solymáron a Junior II. tíztánc országos bajnokságot a következő eredmények születtek: jun. II. tíztánc: Bődi Richárd-Kovács Bernadett 2., Nagy Gergő-Borbás Julianna 3., Kanyó Balázs-Tanács Lejla 4., Vida György-Salánki Zsófia 5.

Ugyanitt rendezték meg az ifjúsági tíztánc országos bajnokságot is, ahol Budai Attila-László Szilvia 2., Szalkai Sz. Gábor-Kovács Erika 5. helyezést értek el.

Június 5-én, az orosházi versenyen E ifj. st.: Szűcs Tamás-Monár Fanni 2., C ifj. st.: Szalkai Szabó Gábor-Kovács Erika 1., Koncsek Bálint-Török Erika 2., C ifj. lt.: Koncsek Bálint-Török Erika 1. helyezett lett. Felkészítő tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.


 

Bertók SC: a vidék legjobbja
 

2004. június 25.


Közelmúltban befejeződött a vízilabda OB I/B-s bajnokság. Bertók SC a kitűzött célt, a dobogóra kerülést nem tudta megvalósítani.

- Menyire csalódott? - tettem fel a kérdést Pásztor Antalnak a csapat edzőjének.

- Csalódás egy kicsit. A rájátszásban, az utolsó hat mérkőzésünket elvesztettük. A minimális elvárás, a felsőházba kerülés viszont sikerült. Gyakorlatilag a célt teljesítettük. Néhány mérkőzést kellett volna megnyerni és akkor a bronzérem is elérhető lett volna. Ami szerintem ebben a csapatban - ha nem hullunk szét - a végére benne is lett volna. A játékosokban is van egy kis csalódás.


Bővebben


 

Visszaadni a népzenét
  II. Tekerős tábor

2004. június 25.


A Széchenyi-ligeti strandfürdő kemping területén rendezték meg június 19-22-e között immáron második alkalommal a tekerő tábort.

Karikó-Tóthné Puskás Gabriella szentesi pedagógus szervezte meg a tekerősök táborát, aki elmondta, hogy a táborban kezdő és haladó szinten foglalkoztak ezzel a népi hangszerrel. A tábor célja, hogy a tekerősök legyenek képesek a hagyományos magyar népzene stílushű, hiteles és élményt adó megszólaltatására, további önálló tanulásra, felvételek, kották és népzenei gyűjtések alapján. A táborban esténként Kurca-parti bált rendeztek, amelyekre népzenével foglalkozó csoportokat (Pengető citerazenekar, tiszaalpári Bársony Mihály Népdalkör) hívtak a szervezők.

A délelőtti foglalkozásokat két közismert népzenész, Havasréti Pál és Szerényi Béla tartotta. Idén az 1930-as években gyűjtött szentesi dallamokkal ismerkedtek a résztvevők.

 


 

Még nem épül a Tesco
 

2004. június 25.


Híre ment a városban, hogy elkezdődtek a Tesco áruház építési munkálatai. Mint megtudtuk, a csongrádi úti körforgalom közelében talajmunkát végző gépek azonban nem a Tesco építését készítik elő. A csatornaépítő cégek ott helyezik el a kitermelt földet.

A terület hasznosítására ötletek sora hangzik el naponta, s olvasható a "Mozaik" internetes újság társalgó rovatában. Volt aki tavat és szabadidős sportcentrumot építene oda. Mások téli sportolási lehetőségekről álmodnak. Ismeretes, a multinacionális cég két helyszínt nézett ki áruháza építésére, egyiket a város északi, a másikat a déli részén. Végleges döntés még nem született az ügyben.

 


 

Választási eredmények
 

2004. június 25.


Mint ismeretes, Szentesen is a jobboldali összefogás győzelmét hozta az európai parlamenti választás.
Június 13-án három párt kapott 5 százaléknál több szavazatot:
a Fidesz-MPSZ 4589 (49,7 %), az MSZP 3060 (33,14 %), az SZDSZ 620 (6,71 %), míg az MDF 391 (4,23 %) szavazattal zárta a választásokat.

 


 

Török siker a kispadon
 

2004. június 25.


Képünkön: Török László elégedett (Fotó: Vidovics Ferenc)

Köztudott, hogy az NB II-es Szentesi TE labdarúgócsapata az edzői kispadon debütáló Török László edzővel vágott neki a 2003-2004-es tavaszi idénynek. Az idényzáró fordulója után beszélgettünk.

- Az ötödik hely önnek mint kezdő edzőnek mit jelent?

- Nagy megtiszteltetés volt, hogy felkértek a csapat irányítására. Megfelelő erősítésekkel úgy gondoltam, hogy egy erős középcsapattá válunk. Mint debütáló edzőnek nagy öröm, hogy a csapat ötödik lett. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok.


Bővebben


 

Családi események
 

2004. június 25.


Született: Komár Pálnak és Szekeres Edit Zsuzsannának (Bem u. 4.) Barbara Edit, Szabados József Zsoltnak és Lovas Tímeának (Nyár u. 25.) Gabriella, Aradi Antal Istvánnak és Kollár Margitnak (Orosházi út 6.) Anasztázia, Lévai Zoltánnak és Kabai Rózsának (Derzsi K. J. u. 6.) Boglárka, Sági Attilának és Fűri Mónika Irénnek (Csongrád, Árvíz u. 11.) Liliána, Bakó Lászlónak és Borbély Ildikónak (Csongrád, Hársfa u. 45. 5/13.) László, Szécsi Tibornak és Fekete Noéminek (Szarvas, Szabadság út 73.) Lola, Urbán Csabának és Lakos Tímea Mónikának (Mindszent, Elege u. 90.) Anett, Urbaniczki Ferencnek és Kotogány Andrea Ildikónak (Felgyő, Kossuth út 47/C) Blanka, Keller-Pintér Zsoltnak és Trupulai Andrea Erikának (Felgyő, IV. ker. Tanya 75.) Nikoletta Vivien nevű gyermeke.

Házasságot kötött: Molnár Mihály Zsolt (Jókai u. 150.) és Sipos Anett (Apponyi tér I. ép.)

Elhunyt: Böszörményi Sándor (Dónát 123.), Földvári-Nagy Istvánné Hoffer Terézia (Óbester telep 26.), Nagy Ernő (Csongrád, Gyöngyvirág u. 7-9.).


 Vissza a legfrissebb számokhoz