<<< Vissza

Pom-Pomék nyara
Átmentett gyermeknap a Kossuth téren

2004. június 25.

 

A gyermeknap ismét nagyon jól sikerült - meséli érdeklődésünkre Kovács Attila, a Pom-Pom együttes frontembere. A rendezvénysorozatban május 29-én Egerben jártak, majd egy kazincbarcikai bemelegítő után ismét Budapesten léptek fel, a Margitszigeten. Óriási fesztivál volt, a nagyszínpadon játszottak, a Kaláka, Bródy János, Halász Judit, a Bon Bon és a MÉZ zenekar társaságában.

- A bohóciás előadásunkat kérték, annyira tetszett nekik, azt mondták, azt játsszuk el, ne az újat. Óriási siker volt. Május 27-én az RTL Klub reggeli műsorában zenéltünk, a gyermeknapra való tekintettel három dalt kértek tőlünk.

Aztán jött a szentesi esemény, azaz: csak jött volna. A június 6-ai előadást ugyanis elmosta az eső. Pedig nagyon készültek a programra. Új produkciót állítottak össze, melynek címe: Petike a rosszcsont manó gyermeknapja. A műsorba új dalok kerültek, melléjük a régi slágereiket is becsempészték, a gyerekek nagy örömére. Nos, ha az idő is úgy engedi, akkor 27-én, vasárnap délután 5 órakor kezdődik a műsor a Kossuth téren. Ahogyan azt korábban eltervezték: lesz táncbemutató, arcfestés, a legvégén pedig, előreláthatóan 6 óra körül jön a Pom-Pom.

- Az idei nyarunk mozgalmas lesz - folytatja Attila. - A Danone "Tegyünk együtt a gyerekekért" programsorozatában mi vagyunk a kiválasztott zenekar. Mint ismeretes, minden eladott joghurtból 1 forintot ajánlottak fel a daganatos beteg gyermekek megsegítésére. Már most összejött 28 millió forint. Ez egy országos turné, 26-án Szegeden leszünk, július 3-án Pécsett, 16-án Miskolcon játszunk. A többi helyszín még ismeretlen előttünk. Ernő Afrikában című műsorunkkal velünk zárul a napi program.

Július 17-én Nyíregyházára látogatnak, ott a hatalmas sportkomlexumban játszanak majd. Végezetül egy személyi változásról is beszámolhatunk. A szólógitáros Oláh Csaba munkavállalás miatt távozott a zenekartól, helyette Bubori Tibor az új szólógitáros.

(lovas)


<<< Vissza