<<< Vissza

Telefonkönyv

2004. június 25.

 
A közelmúltban olyan terjesztőkkel lehetett találkozni a város egyes részein, akik a városi telefonkönyvet hordták. A város lakosai közül sokan várták, hogy becsengessenek hozzájuk a terjesztők, de hiába. Nem kapták meg a legújabb városi telefonkönyvet. Én is azok közé tartozom, akik várták a csengő megszólalását, de mindhiába. A mai napig sem jutottam hozzá. Tudomásomra jutott, hogy olyan is kapott, akinek telefonja sincs. Adódnak a kérdések, hogy nem jó az előfizetők nyilvántartása? Elfogyott, vagy nem készült belőle elegendő szám, vagy szabadságra mentek a terjesztők? Nem jár mindenkinek?

Megunva a várakozást, elmentünk a feleségemmel, a telefonosok ügyfélfogadó irodájába, hogy érdeklődjünk, a legújabb szentesi telefonszámokat tartalmazó könyv iránt. Ott az egyik alkalmazott azt a tájékoztatást adta, hogy a polgármesteri hivatal terjeszti. Átmentünk a városházára. Ott megtudtuk, hogy nem mi voltunk az elsők akiket az ügyfélirodán félre tájékoztattak. A polgármesteri hivatal a fent említett könyvet nem terjesztette. Az ott kapott segítséget megköszönve visszamentünk a telefon-előfizetők ügyfélirodájára.

Közöltem az ott tartózkodó, és a számítógép előtt ülő hölgyekkel a téves információ tényét. Ezután sem lettem okosabb a városi telefonkönyvvel kapcsolatos gondomban. A vita hevében egy kicsit ideges lettem, de ki ne lenne az, ha hamisan tájékoztatják.

Dunás-Varga Zoltán


<<< Vissza