<<< Vissza

Sporthírek röviden

2004. április 16.

 
Tovább robog a Kinizsi

A megye III. osztályban szereplő Szentesi Kinizsi tovább folytatja tavaszi menetelését. Az ötödik mérkőzésen van túl a Tóth György által arányított együttes, s ezúttal sem talált legyőzőre. A legutóbbi megmérettetésen Maroslelén léptek pályára. A kirándulást siker koronázta. Az eredmény: Maroslele-Szentesi Kinizsi 1-4, a gólokat Varga Zs. (2), Borák és Balla szerezték.



Fogy az előny

A Békéscsabától elszenvedett hazai vereség után Szegeden is kikapott a Szentesi Vasutas NB II-es futsalcsapata. A Lubicka gárdája 6-4-re verte a Szarvas Zsoltot és Bíró Mihályt nélkülöző Vasutast annak ellenére, hogy 4-3-ra még a mieinknek "állt a zászló". Az utolsó percek viszont a hazaiaké voltak. A bajnoki tabellát továbbra is a Szentes vezeti a Békéscsaba előtt, de már csak egy ponttal. A csabaiak egy elmaradt mérkőzésüket pótolták, azon nyertek, a legutóbbi meccsen pedig döntetlent játszottak. A SZV-re hétfőn újabb fontos erőpróba vár, ezúttal Domaszéken kellene győzniük Varga Zsoltéknak.

H. V.




Szilveresek

Április 4-én Százhalombattán tartott D országos bajnokságon a Szilver táncosai a következő eredményeket érték el:

D jun. II. st.:
1. Török László-Marton Evelin,
2. Jaksa Ádám-Jutasi Réka,
3. Tokovics Viktor-Tonnes Nelli;

D jun. II. lt.:

1. Török László-Marton Evelin;

D ifj. st.:
1. Koncsek Bálint-Török Erika.

Felkészítő tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.



Fekete Csanád
Válogatott

A magyar rögbi válogatott Szabadkán lépett pályára, Szerbia-Montenegro csapata ellen. A kirándulás balul sikerült, hiszen hazánk csapata 31-3-as vereséget szenvedett a vendéglátó Montenegrotól. A magyar válogatott tagjaként szerepelt a mérkőzésen, a Szentesi VSC "91-esek" csapatának játékosa, Fekete Csanád is.


<<< Vissza