<<< Vissza

Ezüst vagy bronzérem
Női futsal

2004. április 16.

 
A válaszra még várni kell április 18-ig, ugyanis akkor kerül sor az NB I-es női futsal 2003-2004-es pontvadászat utolsó fordulójára, melyet Szentesen rendeznek. Ugyanúgy, mint az elsőt, az utolsó előtti fordulót is Csömörön rendezték. A harmadik erőpróbán egy kicsit jobban ment az AL-KO Szentesi TE női csapatának, mint az első két fordulóban. A március 28-án megrendezett ütközetben egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget szereztek a szentesiek.

A Szél István edző által irányított csapat tagjai: Balázsné, Magyar, Sebestyén, Kiss, Zentai, Bacsa, Juhász, Rosta, Milovanovics, Körmöczi.

Harmadik körben az első ellenfél a Bp-i Univerzum. Érezhető volt a lányok teljesítményén a több mint kétórás utazás. Nem tudtak kellőképpen koncentrálni, kimaradtak a helyzetek. Az eredmény 2-0-ás vereség. Második összecsapás a Bp. Hungária ellen. A csapatot elkísérő "B" közép és az edző is a szívinfarktus határán állt. Az ellenfél 2-0-ra vezetett. Egy varázsütésre összekapták magukat a Kurca-partiak kétgólos hátrányból felállva nem csak egyenlítettek, hanem 4-3-ra az AL-KO vezetett. Az utolsó másodpercben egy pont rúgásból egyenlítettek a fővárosiak, s lett a végeredmény 4-4. A gólokat Zentai (3), Kiss szerezték.

Harmadikként következett a mumus, a Bp. Reac. A szentesiek kapusa, Magyar Mónika kivédte az ellenfél "szemét". Az ő nagyszerű teljesítménye szinte feltüzelte a csapat többi tagját, az idei felsőházi rájátszás legjobb játékát produkálva 3-2-re győztek. A gólokon Körmöczi, Rosta, Zentai osztozott.

A tabella állása egy fordulóval a zárás előtt 1. Bp. Hungária (20), 2. Bp. Reac (14), 3. Bp. Univerzum (9), 4. AL-KO Szentesi TE (7 pont).

A tabellát figyelve látható, hogy az ezüstérem megszerzéséhez kisebb csoda kellene a szentesieknek, bár matematikailag meglehet. Legbiztosabb a bronz, de ahhoz is a Reac ellen nyújtott nagyszerű játék kell.

Reménykedjünk.
Dunás-Varga Zoltán


<<< Vissza