<<< Vissza

"Virágszínvonalas" Szentesért

2004. április 16.

 
Önkormányzat az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a város meghatározó épületeinek felújítására, parkjainak, tereinek rekonstrukciójára. Nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a városképet meghatározó épületek ne csak funkciójukkal, hanem megjelenésükkel is impozánsak legyenek. A város vezetői továbbra is ezt a tendenciát kívánják folytatni a lakosság bevonásával. A városszépítő munkában nélkülözhetetlen szerepe van az emberi közösségnek. A helyhatóság ezt szeretné az idei évtől kezdődően nyilvánosan is elismerni.

Ezért a város zöld programja keretében, akciót hirdetünk egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára, hogy Szentes ne csak a sport és a kultúra városa, hanem virágsziget is lehessen.

A város vezetése nyilvános verseny keretében kívánja elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért, virágos a portájuk, szép az előkertjük, a házuk tája, dísze környezetüknek. A díjakat különböző kategóriákban ítélik oda: egyéni kategória (családi házak), munkahelyi kategória (intézmények, vállalkozások), lakóközösségi kategória (tömbházas épületek)

Mindhárom kategóriában az első három helyezettet kerül díjazzák, 30-20-10 ezer forint értékű kertészeti vásárlási utalvány formájában. Nevezhet bárki, aki partner velünk abban, hogy városunk virágosabb, zöldebb legyen.

A versenykiírással kapcsolatos bővebb információkat a polgármesteri hivatal kertészeti referensétől tudhatnak meg (elérhetősége: 63/ 510-363, e-mail: baloghcs@szentes.hu/), nevezni a 63/510-300-as telefonszámon is lehet.


<<< Vissza