<<< Vissza

Fejlesztő programok

2004. április 9.

 
Az önkormányzat művelődési és oktatási bizottsága pályázatot hirdet pedagógiai fejlesztő programok anyagi támogatására. A pályázat célja támogatni azokat a nevelési-oktatási törekvéseket, melyek segítik az adott intézményekben, szervezetekben folyó munkát.

A kiírók fontosnak tartják:

- A városi önkormányzat által elfogadott környezeti nevelési koncepcióban megfogalmazott feladatok végrehajtására irányuló megoldásokat; - a diákönkormányzatok tevékenységi formáinak tartalmi és módszertani fejlesztését; - az EU tantermek programjának szélesítését; - a mindennapos testnevelés lehetőségeinek fejlesztését; - a drámapedagógia, mint a művészeti nevelés egy ágának támogatását; - a tehetséggondozás lehetőségeinek fejlesztését.

Pályázhat valamennyi olyan intézmény és szervezet, amelyik a 3-18 éves korosztály oktatását, nevelését programjába felvette és ezzel folyamatosan foglalkozik, valamint székhelye Szentesen van.

A pályázat támogatására az önkormányzat 3,5 millió forintot különített el. Az elnyerhető legmagasabb összeg 200 ezer forint. A pályázathoz költségvetést kell csatolni, amely személyi kiadásokat is tartalmazhat.

A pályázatokat 2004. május 21-én, pénteken 12 óráig kell beadni a polgármesteri hivatal művelődési irodájára (218-as szoba). Elbírálás, eredményhirdetés: 2004. szeptember 1-ig.

A pályázat szervezési munkájára, lebonyolítására Hojcsi Pál nyugalmazott középiskolai igazgatót kérték fel.


<<< Vissza