<<< Vissza

Taxist vertek Kajánban

2004. január 9.

 
December 22-én este 17 és 19 óra között a Sáfrán Mihály utca, Szabadság tér, Szent Imre herceg utca által határolt körzetben kilenc gépkocsi gumiját szúrta ki egy máig ismeretlen elkövető. A rendőrség kéri az esetleges szemtanúkat, ha gyanúsan viselkedő személyt láttak a fenti időpontban a helyszínen, vagy láttak egy kerékpáros, pufikabátos férfit azon az estén a bűncselekmények színhelye körül, akkor információikat osszák meg a nyomozókkal.

Karácsony első napján Kajánújfaluban támadtak meg egy szentesi taxist. A kihívott személyfuvarozó egy pár, férfi és felesége hívására érkezett a kuncsaftokért, akik miután beültek az autóba, veszekedni kezdtek. A taxis szólt a hangoskodás miatt, erre a páros a sofőrnek támadt, aki végül nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta az esetet. A két utas ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség.

Karácsony másnapján két fiatal azzal töltötte idejét, hogy a Csongrádi út mellett kiültetett facsemeték támasztókaróit tördelték ki, majd a léceket az útra dobálták ki. A rendőrök végül állampolgári bejelentésnek köszönhetően elfogták a vandálokat.

Két férfi kihűlt holttestéhez hívták a nyomozókat az óesztendő utolsó napjaiban Szentesen. Az egyik férfit lakása udvarán, a másikat, egy hajléktalant a Kossuth tér 5. szám alatti épület lépcsőzugában találták meg kihűlve.

Január 1-jén hajnalban a Kossuth utcán lévő kínai diszkont ablaka tört be, eddig tisztázatlan körülmények között. Az üzletből egyébként nem vittek el semmit.

Szintén ezen a napon, a kora reggeli órákban egy fábiánsebestyéni férfi bizonyította erejét falujában, három szentesi személynek. A fábiáni "erős ember" ugyanis megverte a három szentesit, ám tettéért nem elismerésben részesül majd, hiszen garázdaság miatt eljárás indult ellene.

Ötödikén éjszaka Szegváron az egyik üzletbe törtek be ismeretlenek, akik egy üveg vodkát és tíz doboz cigit vittek magukkal. A lopással okozott kárnál azonban a rongálással okozott kár jóval nagyobb lett.

H. V.


<<< Vissza