<<< Vissza

Játékokra gyűjtött a gyermekosztály

2004. január 9.

 
Igen sikeresen fejeződött be az a kezdeményezés miszerint a szentesi Területi Kórház dolgozói kisbetegeik számára gyermekjátékokra gyűjtöttek. Szentesi vállalkozókat, cégeket kerestek meg, hogy támogassák játékvásárlási kezdeményezésüket, amit több mint 40 adományozó támogatott.

A december 17-én karácsonyi ünnepségen adták át a kórházban fekvő gyerekeknek azt a temérdek játékot, amelyet az összegyűjtött összegből vásároltak. Ezen a délutánon a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai karácsonyi műsort adtak elő ezzel egy kis vidámságot varázsoltak a gyermekek és szüleik arcára.
Az összegyűjtött adományokból olyan képességfejlesztő játékok, rajzeszközöket vásároltak, amelyek nem öt percig kötik le a gyermekek figyelmét. Könnyebb helyzetben lenne a gyermekosztály egy-egy ilyen akció során, ha létrehozna egy alapítványt, melyre mindenki át tudná utalni az adományát. Sajnos ez a lehetőség még nem áll rendelkezésre, de a felajánlók megtalálják annak a módját, hogy támogatásuk eljusson az érintettekhez.


<<< Vissza