<<< Vissza

Ki támogat és kit?!

2003. október 31.

 
Egy jótékonysági koncert kapcsán a legnagyobb támogatót sikerült "hírbe" hozni a Szentesi Élet legutóbbi számában. Olasz Sándor - a részletek ismertetését nélkülözve - arról írt, hogy az "Ifjúsági Ház" harmincezer forintot kér a koncert terembérletéért és jó lenne, ha "jó emberek" kifizetnék ezt a számlát. A hír igaz!

A Szentesi Művelődési Központ harmincezer forintért (nekünk is többe van!) adta bérbe a Művelődési és Ifjúsági Ház földszinti részét. Hivatalosan ez minimum 60 ezer forint. Ugyanakkor szinte a teljes hangosítási berendezésünket is bérlik a szervezők, a már említett 30 ezer forintért. Ez utóbbi minimum 50 ezer forint lenne.

Maradjunk a legkisebb tételnél: a 110 ezer forinttal szemben, összesen 30 ezer forint bérleti díjat kértünk, vagyis a legszelídebb számítások szerint is, legalább 80 ezer forinttal támogattuk a metál-zenekarok fellépését. És akkor még nálunk "marad" az ilyenkor megszokott rumli és szemét, a dolgozók többlet munkája.

Mielőtt hírbe hoznák az intézményünket, tisztelettel jelentjük: legalább 80 ezer forinttal támogatjuk a szentesi kórház gyermekosztályát. Mert tudják: a legkönnyebb a máséval.

Kruzslicz Pál
a Szentesi Művelődési Központ igazgatója


<<< Vissza