<<< Vissza

A hegedű hercegnői

2003. szeptember 12.

 
A szeptember 6-ai Lecsófőző Fesztivál estéjén három csinos hölgy - Pados Kriszta, Molnár Ildikó és Sándor Kriszti, vagyis a Princess - fantasztikus hegedűjátékkal a közönséget.

Mint ahogyan a fiatal tehetségek elmondták elég zsúfoltan telnek el a napjaik, rengeteg felkérésük van, amit természetesen nem sajnálnak, hiszen ezt vállalták, és ezt szeretik. Ha éppen nem az egyik fellépésről a másikra rohannak akkor próbálnak, koreográfiát néznek ki maguknak, vagy a következő lemez anyagát tárgyalják.

Mindíg van mivel foglalkozni , és ritka mikor nem találkoznak. Viszont jól kijönnek egymással, régóta ismerik egymást és nem igazán szoktak előfordulni konfliktusok közöttük. Mostanában elég sokat tartózkodnak külföldön is - néhány nappal ezelőtt érkeztek haza Nizzából, ahol igazi nagy koncertet adtak - igazi nagy sikerrel. Kicsit tartottak ugyan a francia közönségtől, de nagy szeretettel fogadták őket, és valódi élményekkel térhettek haza.

És, hogy hogyan is kezdődött a történet? Környei Attila, aki az R-GO együttes basszusgitárosa volt, régóta gondolkodott arról, hogy létrehoz egy hasonló formációt. Megtalálta a lányokat, és két évvel ezelőtt megalakult az együttes. Néhány héttel később feljátszották az egyik számukat, amit elvittek a kiadóhoz. Azonnal lemezszerződést kaptak és azóta sikert - sikerre halmoznak. Bár az első pillanatban egyikük sem gondolta, hogy ez a produkció mivé is nőheti ki magát. Kicsit sajnálják ugyan, hogy ezt a stílus az úgynevezett "hagyományos klasszikus zenével" nem lehet összeegyeztetni, mert mindkettő teljes embert követel, de ez utóbbit pótolandó nagyon sok klasszikus zenét hallgatnak.

Pihenésre nem sok idejük jut, hosszú idő óta most nyáron kaptak három hét szabadságot amikor mindegyikük elutazott a világ különböző tájaira nyaralni. Egyre többet utaznak külföldre, és minden úton akad azért egy - két nap pihenő. Arra, hogy a család és barátok hogyan fogadják a sikert és azt, hogy olyan keveset láthatják őket mindhárman azt mondták: természetesen nagyon büszkék rájuk, de főleg a nagyobb utazásokkor aggódnak is értük.

A jövőbeli tervek között igen jelentős dolgok szerepelnek. Egész Európában meg fog jelenni az első lemezük, Németországban pedig a második is. Magyarországon erre eddig még nem volt példa. Sok külföldi koncert és hazai fellépés áll előttük, melyek közül a legjelentősebb a december 29-én az Erkel Színházban tartandó koncert, melyre már most is rengeteget készülnek a lányok.

K. A.


<<< Vissza