<<< Vissza

Megyei bajnokok

2003. június 6.

 
A hosszú évek óta vajúdó szentesi atlétika kezd talpra állni. Merza Sándor két éve foglalkozik, városunk atlétikai sportjának újraélesztésével, s úgy tűnik, hogy ez az év meghozza az eddigi munka gyümölcsét. A közelmúltban több megyei versenyen indultak a Klauzál DSE színeiben, s az ott elért eredményekről beszéljen ő maga.

- Több megyebajnokot neveltünk ki - kezdte mondandóját Merza Sándor. Majd így folytatta:
- Gyermek korcsoportban Csernák Hunor (93-as) távolugrásban (4,2 m), kislabdadobásban (46 m) Miskolczi Szilvia 60 m-en és magasugrásban lett megyebajnok. Dittrich Petra (93-as) 60 m-en 2., Koncz Edvard (93-as) magasugrásban 1., 800 m-en harmadik.

Kardos Fanny (93-as) távolugrásban, magasugrásban 2., Erdei Adrienn 800 m-en 2. Serdülőkorosztályban is vannak sikereink. Szabó Margit 100 m-en 2., Komár Zoltán (89-es) 3000 m-en első lett, itt megemlíteném hiába lett első az eredménye az országos viszonylathoz képest gyenge, próbálkozunk a gyaloglással is. Árgyellán Edina (89-es) 21 m-es eredménnyel diszkoszban lett ezüstérmes szintén megyei bajnokságon, Kajtár Árpád (89-es) egy felkészítő versenyen 60 m-en lett harmadik, de megsérült. Már felgyógyult, és szeretném, ha Árpi még az idén megszerezné az aranyjelvényes szintet. Remélem, hogy elérkezik majd az az idő is amikor a szentesi atlétika végleg felébred Csipkerózsika álmából, s ismét régi fényében ragyog.

D.V.Z.


<<< Vissza