<<< Vissza

Tört a csont

2003. június 6.

 
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás egy derekegyházi férfi ellen. Az úr az ottani orvosi rendelőben jelent meg, majd a jelenlegi információk szerint ököllel homlokon vágta az orvost, mert az - véleménye szerint - nem a megfelelő gyógyszert írta fel a számára. Az orvos 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A lapugyepi kocsmában május 30-án este két férfi között alakult ki szóváltás, melynek végén a budapesti illetőségű férfi többször arcul ütötte a vitapartnerét, majd mikor az a földre rogyott, megrugdosta. Az ütések következtében a gyengébbik férfi orrcsonttörést szenvedett. 450 l gázolajat kaptak el egy szentesi telephelyről. A tolvajok a kerítést bontották meg, majd az ott lévő járművek benzintartályát csapolták meg.

Eljárást indított a szentesi rendőrkapitányság egy szentesi férfi ellen méreggel való visszaélés miatt. A férfi a lakásán tárolt engedélyköteles mezőgazdasági vegyszereket engedély és szakképesítés nélkül, amiért akár 1 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhető.


<<< Vissza