<<< Vissza

Tisztújítás a Fideszben

2003. június 6.

 
A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség szentesi csoportja, a párt XVII. tisztújító kongresszusát követően, 2003. június 3-án megtartotta tisztújító közgyűlését. Ezen a szövetség alapítólevelének ismertetése után, a tagság új elnökséget választott. A szentesi csoport elnöke - elsöprő többséggel - továbbra is Farkas Sándor maradt.

Az új elnökség tagjai lettel: Halmai László, Horváth Ilona, Kálmán János és Kovács János. A szentesi csoport a legfontosabb feladatának a szövetség helyi megerősítését tekinti, így a harmadik napirendi pontként újabb tagfelvételre is sor került. A Fidesz csoportja továbbra is nyitott a polgári értékeket valló szentesiek előtt.

A közgyűlésen arról is döntöttek, hogy hamarosan megalakítják a szövetség nyolc országos tagozatának helyi csoportjait, amelyek biztosítják a társadalom valamennyi rétegének a közéletben való aktív részvételét. A Fidesz szentesi csoportja ezenkívül a kisgazda és a kereszténydemokrata érzelmű embereket is szívesen fogadja, mint ahogy az MDF tagjainak is biztosítja a kettős tagság lehetőségét.

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
szentesi csoport elnöksége


<<< Vissza