<<< Vissza

A kórházba költöznek

2003. április 4.

 
A területi kórháztól kapott tájékoztatót szerkesztőségünk, amely az alábbi információkat tartalmazza:
Az Ady E. u. 27. sz. (kenyérgyárral szemben) alatti tüdőgondozó, tüdőszűrő, az ideg- és addiktológiai-, bőr- és nemibeteg gondozó a kórház területére, és a rendelőintézetbe költözik.

A tüdőgondozó, a tüdőszűrő állomás április 7-étől, hétfőtől a kórházban, a régi röntgen épületébe. Ugyanezen a helyen (költözés április 8-9.) rendel majd a bőr- és nemibeteg gondozó április 10-étől, csütörtöktől. Az ideg- és addiktológiai gondozó (költözés 9-10.) április 11-étől, péntektől a rendelőintézetben, a II. emeleten fogadja a betegeket. A költözés ideje alatt a betegellátást a szakrendelők végzik, de a telefonszámok változatlanok maradnak.

Egy újabb változás az is, hogy a rendelőintézetben üzemelő nőgyógyászati szakrendelés megszűnik. Április 7-étől, hétfőtől a kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya, valamint a Család- és nővédelmi tanácsadó (Ady E. u. 18.) látja el a betegeket. A feladatmegosztás szerint a szülészet-nőgyógyászaton a klimax-osteoporosis szakrendelés, és a szakrendelésekről kért nőgyógyászati vizsgálatok is itt történnek. A tanácsadóban egyéb osteoporosis ellátás, a készülék működtetése, valamint nőgyógyászati szakvizsgálatokat is végeznek.


<<< Vissza