<<< Vissza

Botrány a meccsen

2003. április 4.

 
Megkezdődtek az NB I-es női teremlabdarúgó (futsal) bajnokságban a négyes döntő küzdelmei. Az első fordulóban Szekszárdon adtak egymásnak randevút az AL-KO Szentesi TE, Bp. Reac, Szekszárd és Bp. Hungária Rosco női együttesei. A szentesi hölgyeknek nagyon rosszul sikerült az aranyéremért folyó nyitó forduló. Három mérkőzésen nulla pontot szereztek. Kiss Etelka, a csapat technikai vezetője a szekszárdi fellépést így értékelte: - Rengeteg gólhelyzetet hagytunk ki. Itthon felejtettük a góllövő cipőnket. Indiszponált játékvezetés ez valamennyi csapat mérkőzésére értendő. Bízunk a további jó folytatásban.

Eredmény: AL-KO Szentesi TE-Szekszárd 1-2, sok kihagyott lehetőség, Kiss Etelka révén egy gólt sikerült szerezni. AL-KO Szentesi TE-Bp. Hungária Rosco 3-4, ismét bebizonyosodott, hogy elpuskázott helyzetekkel nem lehet mérkőzést nyerni. Kiss E., Juhász és Körmöczi egy-egy találata kevésnek bizonyult a három pont megszerzéséhez. A Kurca-parti hölgykoszorúnak a nyitó forduló utolsó összecsapásán a mumus Bp. Reac ellen sem sikerült nyerni, AL-KO Szentesi TE-Reac 0-5.

Bp. Hungária-Szekszárd 2-3, Szekszárd-Reac 4-5, Bp. Reac-Bp. Hungária 1-2. A két fővárosi csapat derbijén olyan jelenetek játszódtak le a pályán, ami a sportág megjelenése óta még soha sem fordult elő. A mérkőzésvezető, büntetőt ítélt a Reac javára (2-1-re a Hungária vezetett). A megítélt büntetőt sérelmezte a Bp. Hungária Rosco egyik vezetője, s szóváltásba keveredett az ellenfél vezetőjével és játékosával, a szóváltást tettlegesség követte. A mérkőzés félbeszakadt.

D. V. Z.


<<< Vissza