<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. március 28.

 
Négy pont
Két fordulón van túl a megye III. osztályban szereplő Szentesi Kinizsi labdarúgócsapata. A tavaszi nyitányon idegenben Kübekházán 1-1-es döntetlent ért el. A második fordulóban hazai pályán fogadta az Ambrózfalva gárdáját, és 3-1 arányban győztek a Kurca-partiak. (Góllövők: Hidas, Balla, Lakatos).

Mélyrepülés
A tavaszi folytatásban sem megy az NB III-as Szentesi Kinizsi asztalitenisz együttesének. A legutóbbi fordulóban a Gyula csapatával mérkőztek és a hazaiak 10-8-as vereséget szenvedtek. (Pontszerzők: Erdész 3, T. Nagy, Zoltai 2-2, Csúcs 1).

Nem győztek
A kétegyházi tekecsapat ellen lépett pályára az elmúlt hét végén a Szentesi Tekézők Egyesülete és 2408 fát ütöttek, a vendéglátók pedig 2441 fával válaszoltak. A mérkőzésen 5-3-as győzelem született a kétegyháziak javára. A Kurca-parti pontszerzők: Molnár 444 fa, Farkas 425, Garai 419.

Török-Szarvas duplázott
Továbbra is megállíthatatlan a Szentesi TE NB III-as labdarúgócsapata. A Kurca-parti gárda vasárnap Gyomaendrődön parádézott. Az első félidőben Török két góljával már 2-1-re vezetett a szentesi csapat, a folytatásban pedig a frissen igazolt Szarvas Zsolt volt kétszer is eredményes. A végeredmény 4-1 lett a TE javára. A következő fordulóban a Jaminát látják vendégül a szentesiek.

Még másodikok
Maradéktalanul csak a gyermekcsapat örülhetett a vízilabda-utánpótlás bajnoki hétvégi fordulójában. A Kontavill-Szentes gyermekcsapata 7-5-re verte vasárnap az uszodában vendégeskedő KSI-t. A fővárosi sportiskolások legjobban a hazai serdülőcsapat életét keserítették meg, itt 7-4-es budapesti siker született. A végső győzelemre is esélyes ifik egy roppant küzdelmes mérkőzésen 8-8-as döntetlent értek el, így továbbra is tartják második helyüket a tabellán.


<<< Vissza