<<< Vissza

Szebb, tisztább Szentesért

2003. március 28.

 
A város ebben az évben is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy településünk minél tisztább és rendezettebb legyen.
Az önkormányzat több millió forintot fordít az idén is a parkok ápolására, a város főutcáján a virágágyak kialakítására, virágtartók létesítésére, ezek beültetésére és folyamatos gondozására.

Jelentős ráfordítással folytatjuk a Koszta udvar rendbetételét, a strandfürdő és a Széchenyi-liget ápolását és megkezdjük a Kertvárosban az új rendelő és gyógyszertár környékének kiemelt parkosítását.

Anyagi erőnk véges, ugyanakkor mindannyiunk jó érzésének alapja az ápolt környezet, amely a közösen létrehozott értékek tiszteletére, megóvására és újak kialakítására is ösztönöz.

Egy-egy házról, annak lakójáról, vállalkozásról vagy intézményről az első benyomást a környezete adja. Az ápoltság, a rendezettség a megbízhatóságot, a magabiztosságot sugározza és bizalmat ébreszt. Ennek ellenkezőjét váltja ki az elhanyagoltság, a gondozatlanság.

Kérem, szánjon rá egy kis időt, hogy a tavasz beköszöntével hozza rendbe a háza, vállalkozása, cége körüli zöldfelületet. Pótolja a tönkrement gyepet, nyesse meg a bokrot és a fát, takarítsa össze a tél folyamán összegyűlt szemetet és a jó idő beálltával ültessen el néhány tő virágot.
A szokásos heti szemétszállításkor, illetve a lomtalanításkor a zsákba, az edénybe összegyűjtött hulladékot díjmentesen elszállíthatják.

Kérem, hogy az idén is - ugyanúgy mint, ahogyan otthonában vagy üzemén belül is naponta megteszi - rendezze és ápolja környezetét.

Ez a rövid elfoglaltság az ön számára is tisztábbá teszi környezetét, és ahogy jó benyomást kelt a rendezett utca, a ház gazdájáról, ugyanúgy kellemes élményben részesül, mint az idelátogató.
Gondozzuk együtt otthonunkat, környezetünket!
Városszépítő munkáját megköszönve őszinte tisztelettel:

Szirbik Imre
polgármester


<<< Vissza