ÚJ SZOLGÁLTATÁS A MOZAIKON!

 

A Szentesi Mozaik 2001. májusában jelent meg a világhálón. Az eltelt bő két év alatt az internetes újság Városunk eseményeinek egyik meghatározó krónikásává vált. Szerves fejlődés során - gyakran az Olvasóink felvetésére - egy sor olyan funkció jelent meg (Társalgó, KépGaléria, Hírlevél, Kalendárium), melyek napi 300-500 látogatónk minél sokoldalúbb tájékoztatását szolgálják.

E sort gazdagítja a most induló, napi frissítésű Mozaik NetSzemle is, amely révén Olvasóink gyors áttekintést kapnak a Városunkról és vonzáskörzetéről a megyei sajtóban és másutt megjelenő hírekről - kiegészítve más témába vágó internetes hivatkozásokkal, vagy épp a Szentesi Élet, illetve a Mozaik tárgybéli tudósításaival.

Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunk elnyeri kedves Olvasóink tetszését és az Interneten történő hatékony tájékozódás új eszközeként eredménnyel fogják használni! 

 

Újra beindult a Mozaik Hírlevél szolgáltatása,

melynek új formáját ITT tekinthetik meg!

 

Hírlevelünk a 2002. június 4. és 2003. április 14. között már működtetett szolgáltatás továbbfejlesztése. Célja a Városunkról és térségéről az Interneten megjelenő híranyag hatékony összefoglalása. Reméljük Ön is haszonnal böngészte! Visszajelzését, más címre való megrendelését a mozaik@szentesinfo.hu-ra várjuk.

Szentes, 2003. 09. 02.