Augusztus 20.

- Képes összefoglaló Szent István napi ünnepségekről -

 

Augusztus 19.

 

 

Augusztus 19-én rendezték meg a Szent István kupa rögbi tornát a szentesi sportpályán, amire ugyan a jó idő ellenére kevesen látogattak ki, de a szentesi fiúk annál nagyobb elánnal küzdöttek, mely a második hely megszerzésére volt elegendő.

 

 

A kulturális programok programok között elsőként Virágh András Liszt díjas orgonaművész hangversenyét hallhattuk a Szent Anna katolikus templomban.

 

 

A orgona hangverseny után egy egészen más stílusé lett a főszerep. Az OKLAHOMA country együttes koncertje igazi "vad" nyugatot hozott el városunkba.

 

 

Sokan azt hitték, hogyha lenyugszik a nap, akkor arra a napra befejződtek a sportversenyek. Ebben mindenki tévedett, mert a Spartacus sportpályán lámpafényes kispályás labdarúgó tornát rendeztek.

 

 

A második napon (augusztus 19.) a középkorosztály szórakozott az esti koncerten, melyet az ismert és népszerű énekes, Szűcs Judit adott.

 

 

Az est hátralévő részében az új énekesnővel fellépő ALIBI együttes nyújtott alibit mindenkinek, aki jelen volt.

 

 

 

Kozma Judit első fellépése volt az ALIBI együttessel, akiért szorítottak barátok és barátnők, hogy az első bemutatkozás jól sikerüljön a szentesi közönség előtt.

 

 

Augusztus 20.

A cikk folytatása!