<<< Vissza

Beverték a fejét a diszkóban

2006. május. 26.

Idős asszonyt csapott be ismeretlen elkövető egy Szentes külterületén lévő tanyában. A férfi hivatalos személynek adta ki magát, aki az önkormányzattól jött a nyugdíjemelés ügyében. A csaló azt állította, hogy magasabb juttatást kap a sértett, ha megmutatja a nyugdíjszelvényét. A bűnöző kihasználta a házigazda figyelmetlenségét, és 120 ezer forintot vitt magával a házból.

A hét elején, hétfőn törtek be a belváros egyik lakásába, ahonnan DVD-lejátszót, ékszereket, filmeket vittek el mintegy ötvenezer forint értékben a tettesek.

Büntetőeljárás indult egy szentesi fiatalember ellen, aki Szegváron, az egyik szórakozóhelyen keveredett konfliktusba egy másik férfival. A barátnőjével érkező srác ugyanis arra lett figyelmes, hogy egy pasi épp az ő párját tapogatja, amitől kissé ideges lett, és megütötte, majd lefejelte a vetélytársát. Az ütések olyan jól sikerültek, hogy a sértett koponyatöréssel fizetett azért, amiért a keze tilosban járt. A párját védő férfi ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás, de a lány is feljelentéssel élhet a sértettel szemben, mégpedig tettleges becsületsértés miatt.

Ellopták a Kertvárosban az elszállításra váró fűtéscsövet a tolvajok. A közel 200 méter hosszú csövet a Vízmű szakemberei cserélték ki, de mire elvitték volna, már megelőzték őket. Múl heti lapszámunkban számoltunk be arról, hogy a kistőkei Iskola-dűlőben több köbméter kommunális hulladékot helyezett el ismeretlen személy. Itt aztán megtalálható volt a használt akkumulátortól kezdve a fotelen keresztül minden. A nyomozók a lomok között két nevet tartalmazó papirost találtak, így ezen a nyomon elindulva eljutottak a hulladékot elhelyező személyig. Az ügyben tovább folytatódik az eljárás.

H.V.


<<< Vissza