<<< Vissza

Nagy csaták gálája a sportcsarnokban

2005. október 21.

 
A Szentesi Kinizsi TE ökölvívó és kick-box szakosztálya idén is megrendezi küzdősport fesztiválját. Az esemény fő szervezője Bertók Róbert kétszeres világbajnok. Munkáját a Félix Promotion segíti, a rendezvényről a TV2 ad közvetítést.

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban október 29-én este kick-box és thai-box mérkőzéseket is láthat a közönség. A szentesi versenyzőknél némi változás történt. Mint Bertók Róbert lapunknak elmondta, a 87 kilogrammos Faur Csabától bemutató jellegű ökölvívó mérkőzést láthattunk volna, ám helyette a debreceni kadett ökölvívó országos bajnokságon indítja el tanítványát az edző. Helyére a tavalyi gálán győztesként szereplő és nemrégen újra edzésbe álló Závogyán Csaba lép.

- Az összes kiírt mérkőzést megtartjuk - mondta az edző. Örülök annak, hogy a televízióban most már Szentes nevét is említik. A bemutató programokban táncműsor szerepel, csinos hölgyekkel, Illés Tóni motorhang-utánzó új számmal lép közönség elé, és várhatóan a Seress Formáció is előad néhány pergő ritmusú latinos számot.

A nap főmérkőzését Kovács "Vipera" Attila játssza majd a szenegáli ellenfelével. A szenegáli ökölvívóról tudni kell, hogy 2 vesztett mérkőzése van eddig, 42 nyert mérkőzésből 39-et kiütéssel fejezett be! Nem mindennapi mérkőzést láthatunk. Mint már megírtuk, a nagyok között ringbe lép Nagy "Hóhér" József és Miló Viktória.

A jegyeket már árusítják a sportcsarnokban, 2 ezer forintos elővételi áron, korlátozott számban. (A mérkőzés előtt a helyszínen megváltva 2500 forintba kerül.) Díszvendégként várhatóan itt lesz Nagy "Csonttörő" János és dr. Csábi Bettina. A show-menek: Gundel Takács Gábor és Winkler Róbert.

A rendezvény támogatói: Szentes Város Önkormányzata, Csongrád Megyei Önkormányzat ifjúsági, gyermek és sportbizottsága, Szeviép Rt. Metálcom-R Kft., Wellness Colosseum, Robogó és Superbike Kft.

Médiatámogatók: Szuperinfó, Rádió Szentes, Est Média, Rádió Plusz, Szentesi Élet. A főrendező külön megköszöni a segítséget Kis Emil szegedi kick-box edzőnek, a sportcsarnok igazgatójának, Takács Lászlónak és Szűcs Lajos alpolgármesternek.


<<< Vissza