<<< Vissza

Kupabúcsú után lehet javítani

2004. október 29.

 
Megszakadt a remek bajnoki sorozata a Szentesi TE NB II-es labdarúgócsapatának Kazincbarcikán. Barna Csabáék 4-1-es vereséget szenvedtek vendégként, a szépítő találatot Kerepeczki szerezte az első játékrészben. Javítani már most vasárnap lehet, de nem lesz könnyű, hiszen a Mátészalka érkezik városunkba. A mérkőzés 14 órakor kezdődik a Kurca-parti pályán.

A szerda délutáni Pécs elleni Magyar Kupa mérkőzés tétje a legjobb 16 közé kerülés volt. Szép számú nézősereg előtt, kissé megilletődötten kezdett a Szentes, az első osztályú ellenfél pedig élt a lehetőségeivel és huszonöt perc után már 2-0-ra vezettek a vendégek.

Félóra elteltével magához tért a TE, remek támadásokat vezettek Koncz Zsolték, Kerepeczki két óriási helyzetet puskázott el, harmadjára viszont Barna Csaba már nem hibázott. A szépítő gól után Kislőrincznek adódott még helyzete, ám egyenlíteni nem sikerült. A szünet megtörte a csapat lendületét, a harmadik gól pedig a gárda hitét. A Pécs átvette a mérkőzés irányítását, és újabb gólokkal nyomatékosította a két együttes közötti két osztálynyi különbséget. A 6-1-es baranyai sikerrel végződött találkozó után Nagy Tamás a PMFC trénere elmondta, hogy előzetesen feltérképezték a Szentes játékát. A mérkőzés elején nehezen találták meg a játék ritmusát, félidőben viszont váltottak a csapatszerkezetben, ami meghozta sikert. A Szentest nagyon jó NB II-es csapatnak tartja, egy olyan gárdának, melynek akár egy osztállyal feljebb is komoly jövője lehet.

Török László a Szentes vezetőedzője nem számított hat kapott gólra, nehéz kupameccsre annál inkább. Az első két gólt óriási védelmi hibákból kapták, ennek ellenére az első 45 percben, annak is főként a második felében abszolút partiban voltak a Péccsel. A második félidőre kijött a két csapat közti edzésmennyiségbeli különbség, a mieink elfáradtak, nem tudtunk plusz energiákat mozgósítani. Annak viszont örült a mester, hogy ismét egy NB I-es csapatot tudtak a kupaküzdelmek révén városunkba hozni.

H. V.


<<< Vissza