<<< Vissza

Gondolatok

2004. június 18.

 
Három fiút neveltünk fel: 20-25 év alatt váltak talpig felnőttekké. Gondolod, hogy az Európai Unióhoz csatlakozott országok népei egy-két év alatt a nyugati országok népeivel azonos szintre juthatnak? Ahhoz is idő kell. Hogy mennyi, az egyénenként változik majd.

Elgondolkoztató az Alkotmánybíróság néhány legújabb ítélete, amelyek sok vitát kavartak. Tudod-e, kik elégedettek a vitatott ítéletekkel? A gyűlölködők és a gyalázkodók. Meg az alkotmánybírák...

Aki mindenét elveszítette, annak nincs veszteni valója. Érdeklődéssel figyelek egy embert: nincs egyebe, mint a rajta levő ruha és egy szatyor... Most nézz végig magadon és próbálj leltárt készíteni arról, amid van. Mikor lesz rá elég időd? Tudom, soha. De akkor ne panaszkodjál, hogy milyen nehéz időket élünk...

Én nagyon örülök annak, hogy magyarnak születtem. De nem tehetek róla. Az sem tehet róla, aki mondjuk, de ne mondjuk, szóval, aki másnak született? De akkor miért szenvedjen miatta és te milyen alapon bántanád? Ha te nem, akkor azok, akik egyebet sem tesznek, milyen alapon teszik?

"Megmutattuk, hogy újra lehet hinni a magyar futballban". Én is örülök a magyar győzelemnek, de továbbra is csak Istenben hiszek, a magyar futball megújhodásában pedig reménykedem.

Dr. Imre Ernő


<<< Vissza