<<< Vissza

Változások a gyógyfürdőben

2004. május 14.

 
A Csongrád Megyei Önkormányzat Területi Kórház által üzemeltetett gyógyfürdő (Ady E. u. 44.) felújítási munkái megkezdődtek. A munkálatokat a tulajdonos, az önkormányzat finanszírozza és szervezi. A felújítás időszakában a gyógyító- és egyéb tevékenységek működését csak korlátozottan tudják biztosítani. A kivitelező tervezett ütemterve alapján a gyógyfürdő működése az alábbiak szerint módosul:

A kivitelezés teljes - május 20-ától december 31-éig - időtartama alatt a külső medence nem üzemel. Május 20-a és június 30-a között az Ady Endre utcai szárnyat lezárják. Július 1-je és december 31-e között a földszinti és kupolatéri rész - medencékkel, öltözőkkel együtt - kerül átalakításra.

A fürdő nyitva tartási ideje a következőképpen változik:

Május 20-a és június 30-a között a gyógyászati részek 7 órától 14 óráig, a medence a nyitva tartási idő szerint, július 1-je és december 31-e között a fizikoterápia 7 órától 14 óráig, a fürdő egyéb részei nem üzemelnek.

Május 20-a és június 30-a között a korlátozott szolgáltatásnak megfelelően, a délelőtti, kedvezményes árakat alkalmazzák a teljes nyitva tartási idő alatt.

A gyógyászati tevékenység május 20-ai és június 30-ai időszakban a fizikoterápiás kezelések a Tóth József utcai szárnyban, a balneoterápiás kezelő részlegben történik. A fizikoterápiás kezelések csökkentett kapacitással folyhatnak, ezért előjegyzési rendszert vezettek be, amely során a keresőképtelen állományban lévő betegek elsőbbséget élveznek. Előjegyzést a 313-244/268-as telefonszámon lehet kérni. Július 1-je és december 31-e között a balneoterápiás kezelések szünetelnek, a fizikoterápiás kezelések régi helyükön (Ady E. utcai szárny) teljes kapacitással működnek. A fenti határidők a kivitelezés során módosulhatnak, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

A gyógyfürdő működő szolgáltatásairól, nyitva tartási idejéről Szakáll István a 313-765-ös telefonszámon nyújt felvilágosítást.


<<< Vissza