<<< Vissza

Nyílt levél

2004. március 19.

 

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Magyar Demokrata Fórum Szentesi Szervezete az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkbe, egyben kérte annak közlését.

Tisztelt Szentesi Városvezetés!

Városunk lakossága, eddigi történelmünk folyamán, most 2004. június 13-án választhat először, szabadon képviselőket az Európai Unió Parlamentjébe.

Szeretnénk, ha ezt a nagyszerű eseményt azzal tennénk emlékezetessé, hogy közösen hívnánk fel a figyelmet a választásokon való részvétel fontosságára, illetve együtt segítenénk a szentesi választópolgárokat döntésük megalapozásában.

Ehhez mi a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség és a Magyar Demokrata Fórum Szentesi Szervezetei, tudásunk, képességeink és lehetőségünk szerint készek vagyunk hozzájárulni.

Arra kérjük a Tisztelt Városvezetést, amennyiben céljainkkal egyetért, hogy hatalmával élve, és nem visszaélve,
késedelmet nem tűrően, hiszen a kampány máris elkezdődött,
- haladéktalan hívja össze a választásokban érintett helyi politikai erők képviselőit, a helyi kampány mikéntjének megbeszélésére,
- a kampány idején tegye lehetővé a város rendezvényein az ellenzéki oldal szereplését is,
- a városi sajtókban és rádióban biztosítson megszólalási lehetőséget, a választási programok, célok és személyek megismertetésére,
- a választási kampány ideje alatt, lehetőség szerint tartózkodjon a "politikamentes" akcióktól, rendezvényektől illetve szerepléstől, hiszen ilyenkor ez a megkülönböztetés egyértelműen hatalommal való visszaélés leple.
Bízva bölcsességében, együttműködésre készen, várjuk visszajelzését.

Farkas Sándor
Fidesz Magyar Polgári Szövetség Szentesi Szervezete
Dr. Berente László
Magyar Demokrata Fórum Szentesi Szervezete


<<< Vissza