<<< Vissza

Tavaszi nagytakarítás

2004. március 19.

 
Közös tavaszi nagytakarításra kértünk, hívtunk mindenkit március 5-re és 6-ra. Az időjárás kegyes volt hozzánk, mert ezeken a napokon szép napsütéses, bár hideg időben dolgozhattunk. Különösen az iskolák dolgozói és diákjai jeleskedtek a takarításban, de szép számmal szedték a szemetet a felnőttek is. Közös munkánk eredményeként tisztábbá, szebbé varázsoltuk a várost. Bár üzenetemet az idei tél talán legnagyobb hóesésében fogalmazom, most már tudjuk, hogy az olvadó hó alatt nem szeméthegyeket fogunk találni.

Azt gondolom, hogy kezdeményezésünk sikeres volt és a jövőben rendszeressé tehetjük a tavaszi nagytakarítást. Azt remélem, hogyha az évek folyamán minden kikeletkor takarítunk, akkor önmagunk fogjuk az akciós rendcsinálást megszüntetni, hiszen egy szép tavaszon arra ébredünk, hogy a takarítás folyamatos volt, nincs már szükség kampányra.

Köszönöm minden szentesinek, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és kevésbé fiataloknak munkájukat, ha csak egyetlen szemetet is fölszedtek, vagy csak nem dobtak el. Remélem a tavasz mielőbbi beköszöntével sok örömünk telik majd városunkban s legalább ilyen tiszták és épek maradnak közterületeink.

Jövőre veletek ugyanitt!

Szirbik Imre
polgármester


<<< Vissza