<<< Vissza

Jól szórakoztak a nyugdíjasok

2004. március 19.

 
Még februárban a Szentes Városi Nyugdíjasklub farsangolni hívta a Szegvári Szép Öregkor Nyugdíjasklub tagjait. Bacsáné Erzsike - a szegváriak klubvezetője - már előre köszöntötte a városi klub vezetőjét, jégtörő illetve Kovács Mátyást névnapja alkalmából. A két klub tagjai közül sokan farsangi jelmezbe öltöztek, s így szórakoztatták kis műsorokkal a "nagyérdeműt".

Megjelent előttünk Csicsóné és három lánya, egy nyudíjas házaspár, akik "sorsukról" meséltek, magyar páros, Gedeon bácsi, csak néhányukat említve a népes csapatból. Mindenki jutalmul egy szál szegfűt kapott.

A fogadtatás meleg, az uzsonna finom, a sütemények ízletesek voltak. A zenét a csongrádi Forgó Albert szolgáltatta. Volt videó, készültek fényképek, amelyek megörökítik az utókornak ezt a szeretetben, vidámságban, időskori frissességben eltöltött délutánt.

Én, de még sokan velem együtt nosztalgiáztak e falak között, mert több mint fél évszázada "Kató néni csettegőjére" jártunk tánciskolába, s később is vendégként sokszor szórakoztunk ebben a nagyteremben.

Most szentesiek, nagyon sok szegvári szentesi, és szegváriak meghívottként együtt mulattak itt, önfeledten néhány órát, bebizonyítva újra a nóta igazát: "Nemcsak a húszéveseké a világ!" Velünk ropta a táncot Esztike képviselőasszony is, aki szintén jól érezte magát, a "Móricz" nagytermének közepén! Köszönjük meghívóinknak e feledhetetlen délutánt!

A Szegvári Szép Örekor Nyugdíjasklub nevében:

Dr. Magyar Jánosné klubtag


<<< Vissza