<<< Vissza

Egy-kétórás fürdőjegyek

2004. február 13.

 
Olvasónk 1-1 órára szóló belépőjegyet szorgalmazna a ligeti strandra. Meg is magyarázza, miért. Mint mondja, nyáron még csak-csak eltöltene több időt is a medencében vagy a parton, például napozna, de télen!... Ennélfogva drágának találja a napijegyet. Azon felül véleménye szerint az átöltözés sem olyan sima ügy, mint ahogyan gondolnánk.

Ez ügyben Tomcsányi Ferencet, a sportközpont vezetőjét kérdeztük. Ő válaszol a feltett problémákra.

- Nagyon sokféle jegytípusunk, bérletünk van, lehet azt mondani, szinte testre szabottak. Több alkalommal fölmerült már az egy órára, vagy különböző időtartamra szóló jegyek kérdése, amiben elsősorban a testületnek van döntési kompetenciája. A technikai háttere más, egyelőre nem tudunk kifelé úgymond leolvasni. Egy olyan fejlesztést kell a beléptető berendezésen alkalmazni, ami érvényesíteni tudja az egy-két órára kiadott jegyeket is. Az időtúllépést ilyenkor ki kell fizetni. Nincs olyan kilépő leolvasónk, ami a vonalkódot értelmezi. Tehát elméletileg meg lehet oldani a dolgot, technikai problémába ütközik az egész. Fejleszteni kell.

A hajnali órákban csak bérletet tudunk biztosítani, 5-8 óra között nincs pénztár. Az 8-kor nyit. A vendégek jelenleg egész napos, illetve délután 3 órától érvényes, úgynevezett félnapos jegyeket válthatnak. Időkorlát is van beépítve a jegytípusokba. Tehát egyelőre nem tudjuk kielégíteni az egy-kétórás igényt.

- A másik kérdés az öltözőkre vonatkozott. A Zsoldos Ferenc Ipari Szakközépiskolával festési munkákra kötöttünk megállapodást. Most kezdték el a teniszpálya öltözőinek festését, ki fogják festeni a lelátót, az öltözőkre is ráfér már a felújítás, karbantartás. Esztétikusabb, tisztább lesz az egész, magasabb komfortérzetet ad majd annak, aki oda betéved. Az erre a feladatra benyújtott pályázatunk nyert, a lelátó meg fog újulni, Az hogy az új öltözőblokk és a medencék, illetve a sátor között van egy kis távolság, azt pillanatnyilag nem tudjuk kiküszöbölni. Keressük a megoldást. Mindenképpen szeretnénk eleget tenni azon követelménynek, amit velünk szemben támasztanak a vendégek.

(lovas)


<<< Vissza