<<< Vissza

Sok gyermekmosoly, szeretetet árasztó szívek!

2004. január 16.

 
A forró augusztusi táborozás után, karácsony előtti hideg szombaton, ismét buszra szállt 46 vidám, csevegő általános iskolás nebuló, hogy tanulást feledve, kikapcsolódjon, sportosan szórakozzon Budapesten a Vasas SC sportcsarnokában, a Fáy utcában.

Hogy is jutottunk el ebbe a neves intézménybe? A magyar Technika és Tömegsportklubbok Országos Szövetsége évek óta szoros kapcsolatot tart a Szabadidős Sportklub vezetőségével. Így minden évben meghívást kapunk a "Mosolyt az arcokra, Melegséget a szívekbe" karácsonyi gyermekrendezvényre, melynek programjában a sport nagy szerepet játszik.

Az idei rendezvény fővédnökei Gyurcsány Ferenc és Lévai Katalin miniszterek barátságos, kedves szavakkal bíztattak minket a felhőtlen kikapcsolódásra. A műsorvezetési feladatokat Barabás Éva az RTL Klub műsorvezetője, valamin Komáromi István zeneszerző, énekes látta el. A díszvendégek igazi meglepetést okoztak, mert a férfi vízilabda-válogatott tagjai mutatkoztak be, beszélgettek velünk. Ezen kívül a műsorban még sok neves művész lépett fel. Nemcsak szórakoztunk, sportoltunk is. Mindenki megtalálta a magának megfelelő mozgásformát a különböző játékos gyakorlatok között. Beneveztünk a játékos sportvetélkedőre is.

A versenyre a országból 16 csapat kapott meghívást. Az izgalmat fokozta, hogy a versenyszámok titkosak voltak, csak a verseny előtti technikai értekezleten ismertették. Az ellenfélről meg csak azt tudtuk, hogy keményen küzdenek a győzelemért. Szentest a fürge mozgású "Dákosok" képviselték. Az elődöntő sikeres eredményt hozott. A döntőt lelkesen szurkolva, hajrázva kísértük végig. Szoros eredmények születtek. A helyezést másodpercek határozták meg. Végre kiderült, hogy mi is nyertünk egy szép, fényes kupát! Nagy volt az öröm! A sikert sportszerekkel jutalmazták. Kaptunk süteményt, üdítőt, virslit, úti csomagot és sok-sok biztatást, hogy csak így tovább!

Az utazó gyermekek csoportja


<<< Vissza