<<< Vissza

Év végi számvetés

2004. január 16.

 
Az egész országban ismertek a szentesi úszósport eredményei. Ide tartozik a Delfin Egészségmegőrző Sport Club is. A budapesti klubok után a szentesi a legnagyobb létszámú és a legsikeresebb. Köszönhető ez titkárunknak, Pólyáné Téli Évának. Az ő érdeme, hogy idáig fejlődött egyesületünk. Tíz év alatt a legjelentősebbé vált a minden évben megrendezett nemzetközi szenior úszóverseny.

Tagjaink az ország szinte valamennyi versenyén részt vesznek. Ezen kívül évente Kassán, Szabadkán, Ausztriában és az Európa bajnokságon is képviselik Szentest. Nem csak a versenyek szervezését, de a pályázatok írását is Éva készíti és legtöbbször eredménnyel. Törődik a tagokkal, mindenkivel megérteti magát 25-től a 82 évesig, a legidősebb tagunkig. Összefogja a csapatot egy nagy családdá.

A szponzoroknak is köszönhető, hogy a szentesi verseny gördülékenyen folyik és a vidéki utakat támogatni tudja az egyesület, és ezt a versenyzők sok-sok éremmel, a város úszósportjának népszerűsítésével hálálják meg. Ehhez az eredményhez, olyan karizmatikus egyéniség kell, mint Téli Éva, aki nem csak a titkárunk, hanem kiváló úszó, tanár, feleség és anya is.

Köszönjük Tyúkanyó!
V. Kis Sándorné


<<< Vissza