<<< Vissza

Segédeszközök a kórháznak

2003. december 12.

 
A máltai német segélyszállítmányból a kórház is kapott
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szentesi szervezete szerdán átadta dr. Borzi Márta főigazgató asszonynak a szentesi kórháznak szánt gyógyászati segédeszközöket, matracokat.

A kórház vezetője meleg szavakkal köszönte meg a lehetőséget, hiszen, minden adomány, amit az intézmény kap, segíti a gazdálkodásukat. Az ápolási osztály betegei szerdától újra nézhetik a videót, amit a szeretetszolgálat aktivistái hoztak, az elromlott régi helyett lakossági felajánlás révén. Igazán örültek az ápoltak a régen áhított ajándéknak, és a lehetőségnek, hogy elmehetnek a színházban rendezett "Máltai karácsony" műsorát megnézni. Erre a kórháznak 100 db jegyet adtak, mellyel a betegeken kívül a nyugdíjas egészségügyieknek kedveskednek.

- A kórház dolgozói több alkalommal segítették a karitatív munkánkat. A karácsonyi adományainkat ruhával, játékkal egészítették ki. Nemcsak hoztunk, viszünk is. - mondta a szeretetszolgálat helyi vezetője. Egyben ígéretet tett, hogy amiben tudják, a továbbiakban is támogatják a szentesi kórház munkáját.


<<< Vissza