<<< Vissza

Sporthírek röviden

2003. november 21.

 
Bolero

A Szentesi Bolero TE november 16-án, Budapesten a Big-Bem kupán, hobby versenyen vett részt.

Eredmények:
Latin táncokban tíz év alatti korcsoportban Fekete Károly-Sipos Vanda 1., míg Koplándi Tamás-Kovács Anna 2. helyezést ért el.

A standard táncokban Fekete Károly-Sipos Vanda megnyerte az angol keringőt, Koplándi Tamás-Kovács Annával a 2., a quick stepben 4. lett.

A tíz év feletti korcsoportban a standard táncokban Mónus Tamás-Kecskeméti Alexandra 4. helyezést ért el.

Tánctanár: Bajominé Varga Erzsébet



Teke

Az NB III-as bajnokságban szereplő Szentesi Tekézők Egyesületének csapata november 15-én a Kétegyházi DSK csapatát fogadta. A Szentesi TE összesen 2467 fát ütött, 5 egyéni pontot szerzett, a kétegyházi csapat összesen 2347 fát ütött, 1 egyéni pontot szerzett. A plusz 120 fáért járó 2 ponttal a Szentesi TE 7-1-re győzött.

Az SZTE pontszerzői: Molnár Péter 423 fa, Garai Tibor 422 fa, Dömsödi Ferenc 416 fa, Szabó László 409 fa, Farkas László 408 fa.

A Szentesi TE november 23-án idegenben a Kiszombori SK csapata ellen játszik.



Pontos sakkozók

A Szentesi Spartacus SK sakkozói lejátszották harmadik mérkőzésüket az NB II Tóth László csoportjában. A csapat a Békési Torna Egylet sakkozóit fogadta, és 7-5 arányban vereséget mért a vendégekre. Győztes mérkőzést Csala Imre, Nagy Helga, Hajdú Balázs, Fábián Nagy Sándor, Hajdú István és Aradi László játszott, míg Palásti Ferenc és Kondor Dániel döntetlent ért el a szentesi csapatból.

A Spartacus SK 18,5 pontjával az 5. helyet foglalja el a 12 csapatos tabellán. Összehasonlításul: az első helyezett Köszolg SE-nek 27 pontja van. Sakkozóink következő bajnoki mérkőzésüket november 30-án Gyulán játszák, a Helyi Gyula-Dévaványa SE csapata ellen.



Szeretetakciós

November 16-án, a Városi Sportcsarnokban, nyolc csapat részvételével rendezték meg a szeretetakciós teremlabdarúgó-tornát.

A kemény, de végig sportszerű küzdelem eredményeként a döntőbe négy csapat került, ahol színvonalas mérkőzések során az alábbi eredmények születtek:

1. Narancs,
2. Spitz FC,
3. Tipo (Szabadidős SK),
4. Belvárosi Favágók.

A torna győztese a vándorkupát kapta, melyet egy évig őrizhet. A 2-3. helyezettek serleget nyertek.

A legjobb góllövő címet Lekrinszki Gábor a Belvárosi Favágók sportolója érdemelte ki, egy sportszobor-díjjal egyetemben.

A rendezvényt a Kábítószerellenes Fórum szentesi elnöksége támogatta.


<<< Vissza