<<< Vissza

Szomszédolás

2003. november 21.

 
Különböző rendezvényeken már többször találkozott egymással a két város, szentesi és a csongrádi képviselő-testület. Így történt ez a kihívás napján is idén május 28-án, amikor kötélhúzó versenyben maradtak alul, illetve a csongrádi oldalra lettek áthúzva városunk önkormányzatának képviselői. November 15-én elérkezett az idő, hogy revanst vegyenek, az akkor elszenvedett vereségért.
A csongrádi Batsányi János Gimnázium tornaterme adott otthont a testületi derbinek, ahova igen népes szurkolótáborral érkezett meg csapatunk.

A szentesi kaput a vízilabdában már bizonyított Dongó László őrizte, a második félidőben Varga Árpád állt be hálóőrnek. Az első félidő 4-2-es csongrádi előnnyel zárult, de a második félidőre Rébeli Sz. Tamás felvette a góllövő cipőjét és sorra lőtte a gólokat.

Dr. Sztantics Csaba, (képünk baloldalán) Szentes város jegyzője nem csak kiválóan védekezett, hanem nagyon jól kiszolgálta az előretolt csatárokat. Nekik és a "B"-középet vezető Ollai Istvánnénak köszönhetően visszavágtak a szentesiek a kötélhúzásban elszenvedett vereségért: Szentes - Csongrád 9-6. A találkozón asztalitenisz és sakk szerepelt a programban. Az önkormányzatok képviselői azt követően fehérasztal mellett folytatták baráti találkozójukat.

Kép és szöveg: Vidovics Ferenc


<<< Vissza