<<< Vissza

Késelés a főutcán

2003. november 21.

 
Még november 3-án tűnt el egy idős férfi Szentes határában, akiért 10-én rendőrök, tűzoltók és katonák fésülték át a város felső-réti részét, ám nem lelték nyomát. További vizsgálódások után 14-én ismét végigjárták a férfi feltételezett útvonalát, ekkor már a miskolci Spider Mentőcsoport, a szolnoki Életjel Mentőkutyás kutatóegység és a Hevesi Szila Mentőcsoport segítségével. A csapat munkatársainak munkáját a jól ismert mentőkutyák, Mancs és Bleki is segítették, sőt Mancs volt az, aki végül megtalálta az eltűnt férfit, aki sajnos időközben már elhunyt.

Szúrt sebekkel szállítottak kórházba egy férfit az elmúlt héten szerdán éjjel. Az áldozat a Kossuth utcán kapta a döfést, mint később kiderült nem is egyet, hanem mindjárt hármat. Egy szúrás a mellkasát, egy a fartájékot, egy pedig a herék környékét érte. Az ügy tisztázása jelenleg is folyik, az sem elképzelhetetlen, hogy családi vita áll a háttérben. A nyomozást a Csongrád Megyei Rendőrkapitányság munkatársai végzik.

Arany ékszereket raboltak el egy szentesi lakásból egy hete. A tolvajok egy Gál István utcai lakásba hatoltak be, hengerzár-töréssel.

November 12-én, a délelőtti órákban a Vásárhelyi út és a Németh László utca kereszteződésében ütöttek el egy kerékpárost, aki balra szeretett volna kanyarodni, ám valószínűsíthetően nem megfelelően jelezte szándékát és amikor középre húzódott, egy tehergépkocsi - amely balról próbálta előzni - hátulról elütötte. A kerékpáros 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel került a kórházba. A balesethez feltehetően mindkét fél figyelmetlensége hozzájárult.

Szentes belterületén fokozottan ellenőrzik majd a rendőrség munkatársai a tehergépjárművek vezetőit, hogy az újonnan kihelyezett táblák előírásait betartják-e a teherautók, kamionok sofőrjei.

H. V.


<<< Vissza